Twitch.tv Chat: Ιός σε link για το CS: GO

Αδειάζει το wallet σας στο Steam.

Στο επίσημο Twitter του, το Τwitch.tv προειδοποίησε να μην κάνετε κλικ σε κανένα link που θα δείτε σε Twitch.tv chat που θα έχει το όνομα "csgoprize".

Κάποιος δημιούργησε ένα πρόγραμμα σε java το οποίο υπόσχεται ότι θα σας βάλει σε κλήρωση κάθε εβδομάδα για να κερδίσετε ένα αντίτυπο του Counter Strike:

Global Offensive. Πολλοί spammers αλλά και πραγματικοί χρήστες, στην προσπάθειά τους να κερδίσουν ένα CS: GO, γράφουν το link του διαγωνισμού στο chat του Twitch.tv για να το δουν και άλλοι.

Όσοι πιστέψουν ότι πρόκειται για πραγματικό διαγωνισμό και πατήσουν το link, τους παραπέμπει σε μια σελίδα για να συμπληρώσουν το όνομα και το email τους. Αφού έχετε συμπληρώσει τα στοιχεία σας, αρχίζει την εγκατάσταση ενός προγράμματος-ιού που αδειάζει το wallet σας στο Steam. Το Twitch.tv προτείνει να ενεργοποιήσετε την επιλογή Block Hyperlink από τη σελίδα Channels & Videos settings στο site.

Η ομάδα του Twitch.tv προσπαθεί να λύσει το θέμα όσο το δυνατόν πιο γρήγορα γίνεται. Η συμβουλή των ειδικών του site είναι να μην κάνετε κλικ σε άγνωστα links μέχρι να διορθωθεί το πρόβλημα.

Ακολουθήστε το GameWorld στο Twitch.tv.

Keywords
Τυχαία Θέματα