Theme Hospital: Δωρεάν στο PSN

Κατεβάστε εντελώς δωρεάν το θρυλικό Business Simulation.

Το Theme Hospital, το θρυλικό Business Simulation της ιστορικής Bullfrog (που μας έχει χαρίσει στο παρελθόν μεταξύ άλλων τα Populous, Dungeon Keeper και Syndicate), το οποίο είχε κυκλοφορήσει το 1997 για PC και έναν χρόνο αργότερα για το PlayStation, διατίθεται δωρεάν μέσω του PSN,

ενώ εκεί θα βρείτε και άλλες προσφορές που αφορούν τίτλους του PSone. Δε γνωρίζουμε αν πρόκειται για λάθος του online καταστήματος της Sony, ούτε έως πότε θα ισχύει η προσφορά, οπότε βιαστείτε να το κατεβάσετε αν θέλετε να το απολαύσετε.

Πρόκειται για ένα από τα πιο αξιόλογα Business Simulation games της εποχής του, το οποίο έως και σήμερα δεν έχει χάσει την μαγεία του και μπορείτε να το απολαύσετε ακόμα και μετά από 17 ολόκληρα χρόνια από την πρώτη του κυκλοφορία. Θυμίζουμε ότι το 2008 είχε γίνει διαθέσιμο μέσω του PSN για τα PS3 και PSP. Όταν κυκλοφόρησε το 1997, είχε μια αξιόλογη εμπορική επιτυχία, αφού κατάφερε να πουλήσει πάνω από τέσσερα εκατομμύρια αντίτυπα.

https://www.youtube.com/watch?v=hHs_7qskEdE

Στο Theme Hospital αναλαμβάνετε να χτίσετε ένα νοσοκομείο, να το εξοπλίσετε με τον κατάλληλο εξοπλισμό και τους αντίστοιχους υπαλλήλους και εν συνεχεία να προσπαθήσετε να προσεγγίσετε ασθενείς και να θεραπεύσετε όλες τις παράξενες ασθένειές τους. Πέρα από την αναβάθμιση του νοσοκομείου και την έρευνα νέων τρόπων θεραπείας, θα πρέπει να προσέχετε και την οικονομία της επιχείρησής σας, καθώς δεν διαθέτετε απεριόριστο budget.

Μπορείτε να κατεβάσετε το Theme Hospital δωρεάν μέσω του PlayStation Store. Διαβάστε όλες τις ειδήσεις που αφορούν προσφορές και βρείτε περισσότερες στο αντίστοιχο forum topic ή καταγράψτε εκεί όσες βρίσκετε.

Keywords
Τυχαία Θέματα