Top 10 πωλήσεων στο Steam: 6/10-12/10

Πρωτιά για την Gold Edition του Civilization V.

Το Civilization V: Gold Edition οδήγησε την κούρσα των charts την περασμένη εβδομάδα, καθώς σημείωσε τις υψηλότερες πωλήσεις σε σχέση με άλλους τίτλους που διατίθετο σε προσφορά στα πλαίσια του Steam Weekly Sales. Επιπλέον, ανάλογη ήταν και η πορεία του πρόσφατου

expansion του που ονομάζεται Brave New World, το οποίο κατέκτησε την έκτη θέση. Στην πρώτη δεκάδα συναντάμε και δύο κεφάλαια της σειράς Assassin's Creed, καθώς το περυσινό Assassin's Creed III πλασαρίστηκε στην δεύτερη θέση, ενώ στην δέκατη βρίσκουμε το επερχόμενο Assassin's Creed IV: Black Flag. Να σημειωθεί ότι οι πωλήσεις του τελευταίου αφορούν τα pre-orders καθώς το νέο κεφάλαιο την δημοφιλούς σειράς της Ubisoft θα κυκλοφορήσει στα τέλη του μήνα.

Στις υπόλοιπες θέσεις συναντάμε διάφορες κυκλοφορίες που διατίθετο με έκπτωση τις προηγούμενες μέρες όπως τα DmC: Devil May Cry και BioShock Infinite. Το The Wolf Among Us της Telltale Games έκανε ένα αρκετά δυναμικό ντεμπούτο κατακτώντας την τέταρτη θέση και περιμένουμε να δούμε αν θα συναντήσει ανάλογη επιτυχία με το The Walking Dead. Στην όγδοη θέση βρίσκουμε το indie Terraria, το οποίο μετά το πρόσφατο update του έχει προσελκύσει στους κόλπους του μια αρκετή μεγάλη μερίδα χρηστών του Steam.

Ακολουθεί το Τop 10 των κορυφαίων σε πωλήσεις games στο Steam για το διάστημα 6/10 έως τις 12/10:

1. Civilization V: Gold Edition
2. Assassin's Creed III
3. BioShock Infinite
4. The Wolf Among Us
5. DmC: Devil May Cry
6. Civilization V: Brave New World
7. XCOM: Enemy Within
8. Terraria
9. Total War: Rome II
10. Assassin's Creed IV: Black Flag

Keywords
Τυχαία Θέματα