Top 10 πωλήσεων στο Steam: 11/11-17/11

To Call of Duty: Black Ops II εκθρονίζει το Football Manager 2013.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η πρόσφατη δημιουργία της Treyarch έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον των gamers τις τελευταίες μέρες. Το γεγονός αυτό αποτυπώνεται και στα charts που αφορούν τις "ψηφιακές" πωλήσεις στο Steam,

όπου το Call of Duty: Black Ops II κατέκτησε την πρώτη θέση, στην οποία βρίσκονταν τις δύο προηγούμενες εβδομάδες το Football Manager 2013. Εν τω μεταξύ, τα pre-orders του Assassin's Creed III και του Hitman: Absolution πραγματοποίησαν υψηλές πωλήσεις και κατόπιν αυτού οι δύο επερχόμενες κυκλοφορίες -της Ubisoft και της Square-Enix αντίστοιχα- πλασαρίστηκαν αμφότερες στην πρώτη τριάδα.

Το Darksiders II ύστερα από αρκετές εβδομάδες απουσίας από τα charts, κατέκτησε την πέμπτη θέση καθώς το περασμένο Σαββατοκύριακο διατίθετο με σημαντική έκπτωση. Είναι γεγονός πως το sequel του Darksiders όσον αφορά το εμπορικό κομμάτι δεν δικαίωσε τις προσδοκίες της THQ. Η αμερικανική εταιρεία αποφάσισε να κρατήσει κλειστά τα χαρτιά της όσον αφορά τον οικονομικό ισολογισμό για το τελευταίο τρίμηνο του 2012 με τους επενδυτές της να εκφράζουν έντονα την ανησυχία τους. Μάλιστα η άξια των μετοχών της πραγματοποίησε πτώση 40% στις 6 Νοεμβρίου.

Όσον αφορά τις υπόλοιπες θέσεις των charts δεν είχαμε σημαντικές ανακατατάξεις με τους συνήθεις...υπόπτους XCOM: Enemy Unknown, Borderlands 2 και Counter-Strike: Global Offensive να συμπληρώνουν την πρώτη δεκάδα. Οι indie δημιουργίες Natural Selection 2 και Chivalry: Medieval Warfare παρά το υψηλό κόστος τους (23 και 18 ευρώ αντίστοιχα) εξακολουθούν να χαίρουν της εκτίμησης των χρηστών του Steam.

Ακολουθεί το Top 10 των κορυφαίων σε πωλήσεις games στο Steam για το διάστημα 11/11 έως και τις 17/11:

1. Call of Duty: Black Ops 2
2. Assassin’s Creed III
3. Hitman: Absolution
4. Football Manager 2013
5. Darksiders II
6. XCOM: Enemy Unknown
7. Natural Selection 2
8. Chivalry: Medieval Warfare
9. Borderlands 2
10. Counter-Strike: Global Offensive

Keywords
Τυχαία Θέματα