Far Cry 3, Hitman: Absolution: Νέα τρέιλερ

To FPS της Ubisoft και το Third-Person Shooter της Square βρίσκονται προ των πυλών.

Είναι γεγονός πως αυτό το Νοέμβριο έχουμε δει ορισμένες από τις κορυφαίες δημιουργίες του 2012 όπως τα Halo 4 και Call of Duty: Black Ops

II. Παρόλα αυτά το επόμενο δεκαήμερο δυο ακόμα sequels αναμένονται με εξαιρετική αγωνία. Από την μια πλευρά έχουμε το Far Cry 3, το οποίο έχει καταφέρει να κερδίσει τις εντυπώσεις από την φετινή E3 του Los Angeles και από την άλλη το εκρηκτικό comeback του Agent 47 στο Hitman: Absolution. Τις τελευταίες μέρες δυο ακόμα τρέιλερ για τις παραπάνω κυκλοφορίες είδαν το φως το δημοσιότητας.

Far Cry 3
O Dan Hay, παραγωγός του Far Cry 3 μας δίνει περισσότερες πληροφορίες για τον τροπικό κόσμο των Rook Islands, στον οποίο διαδραματίζεται η νέα αυτή περιπέτεια. Το Far Cry 3 περιλαμβάνει αρκετά Action-Adventure στοιχεία, ενώ η open world αισθητική του δίνει μια νέα διάσταση στο gameplay σε αντίθεση με τα υπόλοιπα First-Person Shooters. Εντύπωση προκαλεί το μεγάλο interaction με τους περιβάλλοντες χωρους, καθώς μπορείτε να βάλετε φωτιά και να ξετρυπώσετε τους εχθρούς σας από τις κρυψώνες τους, να καταστρέψετε βαρέλια βενζίνης, να τοποθετήσετε εκρηκτικά σε διάφορα οχήματα κ.ο.κ.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Watch YouTube video

To Far Cry 3 θα κυκλοφορήσει στις 29 Νοεμβρίου για PC, PS3 και Xbox 360.

Hitman: Absolution
H νέα δημιουργία της IO Interactive αναμένεται να αποτελέσει τη νέα blockbuster κυκλοφορία της χρονιάς στον χώρο των Third-Person Shooters ύστερα από το εξαιρετικό Max Payne 3. Η αγωνία των φίλων της σειράς έχει εκτοξευτεί στα ύψη, καθώς έχουν περάσει επτά ολόκληρα χρόνια από το Hitman: Blood Money. Αξίζει να αναφέρουμε ότι το Blood Money είναι το μόνο κεφάλαιο της σειράς που έχει κυκλοφορήσει στις next-gen κονσόλες, αν και δυστυχώς η προκειμένη δημιουργία αποτελούσε ένα βιαστικό port της έκδοσης για το πρωτότυπο Χbox που δεν αναδείκνυε τις hardware δυνατότητες του Xbox 360.

Watch YouTube video

To Hitman: Absolution θα κυκλοφορήσει στις 20 Νοεμβρίου για PC, PS3 και Xbox 360.

Keywords
Τυχαία Θέματα