To Blade & Soul έρχεται στην Ευρώπη

Ετοιμαστείτε για ακροβατικά αλά Jet Li.

Η NCsoft, δημιουργός των πολυεπιτυχημένων MMORPG σειρών Lineage και Guild Wars, ανακοίνωσε θα φέρει στις αγορές της Ευρώπης και της Αμερικής το Κορεάτικο ΜΜΟRPG Blade & Soul.

Το Blade & Soul

κυκλοφόρησε τον Ιούνιο στην Κορέα και λαμβάνει χώρα σε fantasy περιβάλλον, με πολλά στοιχεία από ταινίες όπως το Crouching Tiger, το Hidden και το Dragon House of Flying Daggers. Το Qing Gong είναι η μέθοδος πολεμικής τέχνης που επικρατεί στο παιχνίδι και χαρακτηριστικό της είναι η ανάλαφρη και αβίαστη κίνηση στου σώματος. Για το character customisation και το οπτικό στυλ του παιχνιδιού είναι υπεύθυνος ο Hyung-Tae Kim, ένας manga σχεδιαστής, γνωστός κυρίως για την σειρά παιχνιδιών Magna Carta.

{youtube}EMiTQtaJ6wQ|400|300{/youtube}

Στο παιχνίδι θα υπάρχει μπόλικο PvE ενώ όσοι θέλουν να συμμετάσχουν σε PvP μάχες θα πρέπει να μπούνε σε κάποιο faction. Τα διαθέσιμα races είναι τέσσερα ενώ μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα σε έξι classes: Assassin, Blademaster, Destroyer, Force Master, Kung Fu Master και Summoner.

«Σας διαβεβαιώνω ότι το Blade & Soul δεν θα ξεμείνει ποτέ από περιεχόμενο για να κρατήσει τους παίχτες απασχολημένους. Αυτό το παιχνίδι δεν θα είναι μια επαναλαμβανόμενη σφαγή», δήλωσε ο υπεύθυνος παραγωγής James Bae. Μέχρι στιγμής 150.000 άτομα έχουν πάρει μέρος στην beta ενώ η NCsoft υποστηρίζει ότι το παιχνίδι έχει 230.000 χρήστες.

Το πότε θα έρθει σε Ευρώπη και Αμερική το Blade & Soul είναι ακόμα άγνωστο αλλά έχει ήδη δημιουργηθεί ιστοσελίδα στα αγγλικά.

Keywords
Τυχαία Θέματα