Hearthstone: Nerf σε Leeroy Jenkins και Starving Buzzard

Η Blizzard “πειράζει” τις δύο κάρτες για το καλό του παιχνιδιού.

Η αμερικάνικη εταιρία ανακοίνωσε πως θα αλλάξει δύο αρκετά γνωστές κάρτες στο Hearthstone με σκοπό να αποτρέψει την τόσο συχνή χρήση τους.

Σύμφωνα με την εταιρία, το χαμηλό κόστος των συγκεκριμένων καρτών σε συνδυασμό με την δύναμη που δίνουν σε αυτόν που τις χρησιμοποιεί δίνει προβάδισμα και εύκολη νίκη. Ο λόγος γίνεται για τις κάρτες Leeroy Jenkins και Starving Buzzard. Η κάρτα Leeroy Jenkins μπορεί να εκτελέσει επίθεση από τον πρώτο

γύρο που την βάζετε στο deck και να κάνει 6 damage. Επίσης μπορείτε να αυξήσετε την δύναμή της ή να την αντιγράψετε, έχοντας έτσι δύο Leeroy Jenkins. Κάτι τέτοιο, καθιστά την κάρτα ιδιαίτερα διάσημη αφού κοστίζει μόλις τέσσερα mana και εύκολα την διαλέγουν οι παίκτες. Η Blizzard θα αυξήσει το mana που απαιτείται για να την βγάλετε στο deck από τέσσερα σε πέντε, ελπίζοντας ότι έτσι θα αποθαρρύνει την τόσο συχνή χρήση της.

https://www.youtube.com/watch?v=WJNwgLciqug

Η δεύτερη κάρτα που θα δεχτεί nerf είναι η αποκλειστική στο class του Hunter, Starving Buzzard. Η κάρτα αυτή σε αντίθεση με την Leeroy Jenkins, δεν προσφέρει αμέσως μεγάλη δύναμη στον παίκτη αλλά σταδιακά και το κόστος της είναι μόλις δύο mana, κάτι που την κάνει σίγουρη επιλογή για τον Hunter. Πλέον μετά το nerf, η Starving Buzzard θα κοστίζει πέντε mana και θα έχει τρεις πόντους Attack και δύο Health.

H Blizzard δήλωσε πως δεν θα κάνει κάποια αλλαγή στις κάρτες μετά τις 22 Σεπτεμβρίου, αφού στις αρχές του Νοέμβρη θα διεξαχθεί το Hearthstone World Championship στην Blizzcon. Μετά το patch με την αλλαγή στις κάρτες, θα έχετε την δυνατότητα να τις κάνετε disenchant στην πραγματική τους τιμή για μικρό χρονικό διάστημα. Γενικά η αμερικάνικη εταιρία προσπαθεί να μην αλλάζει τα stats στις κάρτες αλλά σε αυτή την περίπτωση δεν μπορούσε να κάνει κάτι άλλο καθώς η Leeroy Jenkins άλλαζε τον τρόπο που παίζεται ένας αγώνας και βασιζόταν στο να σκοτώσεις όσο πιο γρήγορα γίνεται τον αντίπαλο παρά στην στρατηγική σκέψη.

Διαβάστε το review του Hearthstone: Heroes of Warcraft και συζητήστε τα νέα του παιχνιδιού στο αντίστοιχο forum topic. Δείτε επίσης τα gameplay βίντεο που σας ετοιμάσαμε.

Keywords
Τυχαία Θέματα