Σύντομα Trial εκδόσεις στο Xbox One store

Η επιθυμία πολλών κατόχων Xbox One επιτέλους γίνεται πραγματικότητα!

Κάτι που όλοι όσοι είστε κάτοχοι Xbox One ζητούσατε εδώ και καιρό είναι να μπορείτε να κατεβάσετε trial εκδόσεις από το Xbox One store, όπως συνέβαινε με τους τίτλους του Xbox Live

Arcade. Με το τελευταίο update της κονσόλας η ευχή σας φαίνεται πως γίνεται πραγματικότητα. Το νέο σύστημα θα είναι παρόμοιο με αυτό που είχε το Xbox 360, όπου μπορούσατε να κατεβάσετε ένα παιχνίδι από το Xbox Live Arcade σε δοκιμαστική μορφή. Στη συνέχεια αν σας άρεσε μπορούσατε να το αγοράσετε και να ξεκλειδώσετε το υπόλοιπο. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάποιο παιχνίδι στο Xbox One που να υποστηρίζει αυτή τη λειτουργία, αλλά στο προσεχές μέλλον θα είναι κάτι που η οποιαδήποτε εταιρεία θα μπορεί να ενσωματώσει στα παιχνίδια της.

Σε άλλους τομείς του Xbox One store, η Microsoft εξετάζει τρόπους για να κάνει τα παιχνίδια του ID@Xbox πιο εύκολο να βρεθούν. Υπήρχαν αρκετά παράπονα ότι είναι πολύ δύσκολο να βρεις κάποιο παιχνίδι του ID@Xbox χωρίς να υπάρχει κάποια συγκεκριμένη επιλογή στο search. Αυτό όπως φαίνεται θα αλλάξει και έτσι θα είστε σε θέση να βρίσκετε τα συγκεκριμένα games πιο εύκολα.

Το Xbox One θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα στις 5 Σεπτεμβρίου και θα πωλείται και χωρίς το Kinect στο βασικό πακέτο στην τιμή των 400 ευρώ. Μάλιστα, στην χώρα μας θα έχετε την δυνατότητα να αγοράσετε την κονσόλα στα 400 ευρώ με δώρο δύο games, τα Fifa 15 και Forza Motorsport 5.

Keywords
Τυχαία Θέματα