Press Start: Τι σύστημα παίζετε στα Football games;

Μάθε μπαλίτσα αγόρι μου!

Τα Sports games εδώ και αρκετά χρόνια διαθέτουν ένα αρκετά βαθύ σύστημα τακτικών που σου επιτρέπουν να βγάλεις τον... Αλέφαντο από μέσα σου, ακολουθώντας την στρατηγική που επιθυμείς. Οι επιλογές είναι πάρα πολλές και πέρα από τα βασικά -όπως το formation- έχουμε στα χέρια μας όλα τα απαραίτητα εργαλεία για να παίξουμε την μπαλίτσα που θέλουμε με την αγαπημένη μας ομάδα.

Σε όλα τα Pro Evolution

Soccer επέλεγα Γαλλία ή Ολλανδία από εθνικές ομάδες και τις Γιουβέντους και Bayern Munich από ευρωπαϊκούς συλλόγους. Με την τελευταία παίζω το κλασσικό 4-2-3-1 με τους Ribery και Robben ως ακραίους και τον Mandzukic στην κορυφή της επίθεσης, έχοντας το Player Support slider στο 9-11 και το Support Range στο 3-4 για παιχνίδι κατοχής με αλλεπάλληλες κοντινές πάσες, το γνωστό δηλαδή... "tiki taka". Γενικότερα παίζω με λίγες σέντρες από τα άκρα, βγάζοντας περισσότερο κάθετες μπαλιές, τόσο συρτές, όσο και ψηλές και πολλές φορές κάνω συνεχόμενα ένα-δύο για να αποκτήσω χώρο για σουτ. Με την Ολλανδία παίζω ένα... αλλοπρόσαλλο 3-4-3 με offside traps, κούρσες από τα άκρα και συρτές σέντρες.

Εσείς τι σύστημα παίζετε στα Football games; Γράψτε μας το σχόλιό σας στο κάτω μέρος του άρθρου.

Διαβάστε τα προηγούμενα άρθρα της στήλης Press Start. Μπορείτε να προτείνετε τα επόμενα θέματα που θα θέλατε να έχει η στήλη στο αντίστοιχο forum topic.

Καλή εβδομάδα σε όλους!

Keywords
Τυχαία Θέματα