Strider

Το 2D Platform με τον αγαπητο μας νίντζα Hiryu επιστρέφει!

Η Capcom ανακοίνωσε την νέα έκδοση του Strider, ενός Platform το οποίο έχει κυκλοφορήσει το 1990 σε πολλά γνωστά format της εποχής.

Το Strider θα έχει ξανά τον χαρακτήρα ενός Platform, πλέον με σύγχρονα 2D γραφικά. Πρωταγωνιστής θα είναι για άλλη μια φορά ο Hiryu, ένας νίντζα με διάφορες ικανότητες τις οποίες θα αξιοποιεί τόσο στη μάχη, όσο και στην περαιτέρω εξερεύνηση του περιβάλλοντος, ενώ θα περιλαμβάνει

και power-ups. Ακόμη, ο ήρωάς μας θα αναβαθμίζει το σπαθί του (Cypher) το οποίο θα καίει τους εχθρούς του, θα ανοίγει φλεγόμενες πόρτες και θα απομακρύνει τις σφαίρες που θα έρχονται κατά πάνω του. Θα διαθέτει επίσης ένα φουλάρι που θα αλλάζει χρώμα ανάλογα με τον εξοπλισμό που θα έχετε στην κατοχή σας. Δείτε τo σχετικό gameplay video:

{youtube}aAQbh00CcJU|500|300{/youtube}

Για την ανάπτυξη του Strider, η Capcom έχει μαζί της τόσο τους δημιουργούς του που το είχαν αναπτύξει 23 χρόνια πριν, όσο και την Double Helix Games η οποία είχε αναπτύξει το Silent Hill: Homecoming, ενώ παράλληλα δουλεύει στο Killer Instrinct για το Xbox One.

Το Strider αναμένεται μέσα στο 2014 για PC, PS4, Xbox One, PS3 και Xbox 360. Δυστυχώς παρά την απλή φύση του παιχνιδιού, η Capcom δεν έχει ανακοινώσει κάτι για τις κονσόλες της Nintendo.

Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις GameWorld