Splinter Cell: Blacklist trailers

H τρομοκρατία απειλεί την ανθρωπότητα. [UPDATE 2]

[Αρχική δημοσίευση: 18/7/13] Η Ubisoft κυκλοφόρησε ένα νέο τρέιλερ για το επερχόμενο Splinter Cell: Blacklist με την ονομασία "Become what they fear most".

Στο συγκεκριμένο βίντεο απεικονίζεται ο πρωταγωνιστής Sam Fisher

να προσπαθεί να σταματήσει διάφορα μέλη της τρομοκρατικής οργάνωσης με το όνομα "Blacklist" η οποία απειλεί να προκαλέσει χάος με βομβιστικές επιθέσεις σε διάφορες πόλεις. Aρκετά ενδιαφέρουσες φαίνονται επίσης οι σκηνές με τον Fisher μέσα σε ένα αεροπλάνο αλλά και ο τρόπος με τον οποίο κατεβαίνει από αυτό. Δείτε το βίντεο παρακάτω:

{youtube}aYAyBdn-tew|500|300{/youtube}

[UPDATE: 7/8/13] Η Ubisoft κυκλοφόρησε ένα νέο τρέιλερ διάρκειας περίπου τριών λεπτών για το επερχόμενο Splinter Cell: Blacklist με την ονομασία "Threat".

Πιο συγκεκριμένα το βίντεο αναφέρεται στην προσπάθεια της τρομοκρατικής ομάδας με το όνομα "Engineers" να χτυπήσει κάποια σημαντικά σημεία στις Η.Π.Α ώστε να προκαλέσει το απόλυτο χάος. Αυτό που προκαλεί όμως εντύπωση είναι η αντίστροφη μέτρηση που φαίνεται σε πολλά σημεία του τρέιλερ η οποία υποδηλώνει κάποιο μαζικό χτύπημα το οποίο πρέπει να αποφευχθεί με κάθε τρόπο. Επίσης μπορείτε να διακρίνετε και τον Sam Fisher να μάχεται τους τρομοκράτες ενώ μια στιγμή πιάνεται και αιχμάλωτος. Δείτε το βίντεο παρακάτω:

{youtube}_kKngh0Dc08|500|300{/youtube}

Το Tom Clancy's Splinter Cell: Blacklist θα κυκλοφορήσει για PC, PS3, Xbox 360 και Wii U στις 23 Αυγούστου 2013. Δείτε το σχετικό άρθρο που αναφέρεται στο multiplayer mode κάνοντας κλικ εδώ.

[UPDATE 2: 10/8/13] H ημερομηνία κυκλοφορίας του Splinter Cell: Blacklist πλησιάζει και η Ubisoft έχει ξεκινήσει την προσπάθεια διαφήμισής του εδώ και καιρό. Στα πλαίσια της τελευταίας εκδόθηκε ακόμη ένα τρέιλερ για το παιχνίδι, που όμως αξίζει να το δείτε καθώς μέσα σε επτά περίπου λεπτά επιδεικνύει όλα τα στοιχεία του. Ιστορία, χαρακτήρες, gameplay, multiplayer και όλα τα επιμέρους χαρακτηριστικά παρελαύνουν και επεξηγούνται, κάνοντάς το βίντεο αρκετά βολικό για όσους δεν έχετε μέχρι τώρα παρακολουθήσει με προσοχή την εξέλιξη του παιχνιδιού.

{youtube}v35w_8B8sg8|500|300{/youtube}

Το Splinter Cell: Blacklist θα κυκλοφορήσει για PC, PS3, Xbox 360 και Wii U στις 23 του Αυγούστου.

Keywords
Τυχαία Θέματα