Splinter Cell: Blacklist: Άρχισαν τα pre-orders στο Steam

Απλή και Deluxe Edition για όσους το προπαραγγείλουν για PC μέσω Steam.

Η Ubisoft ανακοίνωσε την έναρξη των pre-orders στο Steam για το πολυαναμενόμενο Splinter Cell: Blacklist.

Συγκεκριμένα είναι διαθέσιμο σε δύο εκδόσεις. Η μία είναι η Tom Clancy's Splinter Cell:

Blacklist: Standard Edition και η άλλη η Tom Clancy's Splinter Cell: Blacklist: Deluxe Edition. Η πρώτη κοστίζει 49,99 ευρώ και αποτελεί την "απλή" έκδοση. Από την άλλη η Deluxe Edition έχει την τιμή των 59,99 ευρώ και περιλαμβάνει κάποια in-game extras.

{youtube}XZTU7LD9kvY|500|300{/youtube}

Με την προπαραγγελία της Standard Edition θα πάρετε ως δώρο το Upper Echelon Pack DLC το οποίο περιέχει μία Co-op αποστολή με την ονομασία "Dead Coast", μία αναβαθμισμένη στολή όπως και τα Gold Sonar Goggles που σας επιτρέπουν να εντοπίζετε τους εχθρούς σας κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες.

Με την προπαραγγελία της Deluxe Edition, δίνετε 10 ευρώ έξτρα αλλά θα λάβετε τόσο το παραπάνω Upper Echelon Pack DLC με όσα διαβάσατε, όσο και δύο επιπλέον Co-op αποστολές, θα ξεκλειδώσετε νέα όπλα, θα λάβετε νέες βελτιωμένες στολές, καθώς και πέντε χρήσιμα in-game gadgets.

Μπορείτε να προπαραγγείλετε το Splinter Cell: Blacklist από εδώ ενώ η κυκλοφορία του είναι προγραμματισμένη για PC, PS3, Xbox 360 και Wii U στις 23 Αυγούστου. Δείτε την πρώτη παρουσίασή του από το GameWorld κάνοντας κλικ εδώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα