Sonic Lost World σε Wii U και 3DS

Συμμαχία Sega-Nintendo...κομβικής σημασίας! [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 30/5/13] Το Sonic Lost World είναι το επερχόμενο Action Platform της Sega και αποτελεί την συνέχεια της σειράς Sonic the Hedgehog.

Σύμφωνα με την Sega, το Lost

World αποτελεί αποκλειστικό τίτλο της Nintendo και θα κυκλοφορήσει σε Wii U και 3DS. Είναι το τρίτο video game το οποίο δεν μας αποκάλυψε η Nintendo στο πρόσφατο Nintendo Direct. Όσο για το Sonic Excursion το οποίο είχε φημολογηθεί ότι θα είναι το νέο Sonic της σειράς, δεν γνωρίζουμε περισσότερα και ίσως να ήταν τελικά άλλη μια φήμη.

{youtube}D-sIkDWfccU|400|300{/youtube}

Το νέο Sonic θα εκμεταλλεύεται πλήρως τις δυνατότητες που προσφέρει το 3DS και η οθόνη αφής του GamePad του Wii U. Για παράδειγμα θα μπορέσετε να χρησιμοποιήσετε τα Color Powers πιέζοντας την οθόνη αφής του GamePad ενώ λέγεται ότι θα μπορείτε να παίξετε το Lost World εξ ολοκλήρου μέσα από αυτό. Από την άλλη, το Lost World στο 3DS θα έχει ειδικά Color Powers και εξτρά πίστες που δεν θα δείτε στην έκδοση για το Wii U. Επίσης η Nintendo έχει ανακοινώσει ότι το Sonic Lost World θα έχει και ένα αρκετά απαιτητικό multiplayer mode.

Το Sonic: Lost World θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2013 για Wii U και 3DS.

[UPDATE 6/8/13] Σήμερα, με αφορμή την ετήσια έκθεση θαυμαστών του ήρωα Summer of Sonic, η SEGA διέθεσε ένα ακόμη βίντεο που δίνει μια ματιά σε νέα levels του παιχνιδιού, αλλά και σε ένα καινούριο power up που θα επιτρέπει στον Sonic να πετάει.

{youtube}VNhGO_CRPLc|500|300{/youtube}

To παιχνίδι παραμένει με τον τρόπο του εντυπωσιακό και δεν παύει να μας θυμίζει το Super Mario Galaxy με τα στριφογυριστά επίπεδα που επιτρέπουν στον Sonic να ταξιδεύει προς κάθε κατεύθυνση χωρίς να πέφτει. Αν και λίγοι θα εξέφραζαν παράπονα για αυτή την ομοιότητα, σίγουρα δεν αποτελεί φθηνή απομίμηση αλλά διαθέτει την δική του προσωπικότητα.

Το Sonic Lost World θα κυκλοφορήσει στις 18 Οκτωβρίου για το Wii U και το 3DS.

Keywords
Τυχαία Θέματα