Ryse: Son of Rome

Launch τίτλος και exclusive του Xbox One. Δείτε το gameplay τρέιλερ. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 22/5] Σύμφωνα με το επίσημο website της Crytek το Ryse θα πλαισιώσει τη νέα κονσόλα της Microsoft στους πρώτους μήνες κυκλοφορίας του. Πρόκειται για ένα First-Person melee game

που θα αξιοποιεί τις δυνατότητες του Kinect 2.0. H δημιουργία της γερμανικής εταιρείας έχει αποκαλυφθεί στην Ε3 του 2011 και είχε αρχικά ανακοινωθεί ότι θα κυκλοφορήσει για το Xbox 360.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

{youtube}dm-_hDRD2mk|400|300{/youtube}

Όπως είδατε στο τρέιλερ το Ryse θα λαμβάνει χώρα στην αρχαία ρωμαϊκή αυτοκρατορία και μέσω του Kinect θα μπορείτε να επιτεθείτε με σπαθιά, κλωτσιές ή ακόμα και με κουτουλιές. Σύμφωνα με την Crytek ο τίτλος θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά στο Xbox One, ενώ τα επίσημα αποκαλυπτήρια του θα γίνουν στην Ε3. Μέτα τα Forza Motorsport 5 και Quantum Break λοιπόν η κονσόλα της Microsoft αποκτά ένα ακόμη βέλος στην φαρέτρα της.

Το Ryse θα κυκλοφορήσει για το Xbox One χωρίς ακόμη να έχει ανακοινωθεί ακριβής ημερομηνία διάθεσης.

Διαβάστε την παρουσίαση του Xbox One από το GameWorld.

[UPDATE 10/6] Στα πλαίσια της press conference της Microsoft στην Ε3, είδαμε ένα εντυπωσιακό gameplay video του Ryse: Son of Rome της Crytek, το οποίο θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά για το Xbox One. Όπως ενημερωθήκαμε, θα αποτελέσει launch τίτλο για τη νέα κονσόλα. Πρόκειται για ένα καθαρόαιμο Action όπου αναλαμβάνετε τον ρόλο του Marius Titus, ενός διοικητή του Ρωμαϊκού στρατού όπου καλείστε να οδηγήσετε τους λεγεωνάριούς σας στη μάχη.

{youtube}P5OwSDSleKg|400|300{/youtube}

Το παιχνίδι θα αξιοποιεί το Kinect, στο οποίο θα μπορείτε μέχρι και να φωνάζετε εντολές. Αν και είδαμε πως θα περιέχει αρκετά QTEs, η νέα δημιουργία της Crytek φαίνεται ιδιαίτερα εντυπωσιακή.

Το Ryse θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά για το Xbox One την ημερομηνία που θα διατεθεί και η κονσόλα στην αγορά, επομένως το αναμένουμε τον Νοέμβριο.

Keywords
Τυχαία Θέματα