Ridge Racer: Driftopia

Το Ridge Racer γίνεται free-to-play!

Ολοένα και περισσότερα games αλλάζουν προς το free-to-play μοντέλο, καθότι λόγω κρίσης οι gamers στρέφονται προς δωρεάν λύσεις δίνοντας χρήματα σε μικροπληρωμές μόνο αφού...εθιστούν.

Στην ειδική αυτή κατηγορία μπαίνει και η Namco η οποία ετοιμάζει την free-to-play έκδοση του Ridge Racer που μετράει περί τα 20 χρόνια στην αγορά. Θα ονομάζεται Ridge Racer: Driftopia και αναπτύσσεται

απ' την Bugbear Entertainment, η οποία είχε δημιουργήσει το Ridge Racer Unbounded, το οποίο κυκλοφόρησε πέρυσι για PC, PS3 και Xbox 360.

{youtube}KD3AMzulTfg|400|300{/youtube}

To παραπάνω τρέιλερ είναι σύντομο και σας δείχνει μια γεύση από τα γραφικά του παιχνιδιού, τα οποία είναι καλοστεκούμενα για τα δεδομένα ενός free-to-play game. Τα οχήματα και τα περιβάλλοντα θα καταστρέφονται και θα υπάρχει έντονο το στοιχείο του drifting. Όσο για τις μικροπληρωμές, θα υπάρχει cash shop όπου θα μπορείτε να αγοράσετε πακέτα οχημάτων, repair kits και διάφορα ακόμη upgrades, όπως φωτάκια Neon.

Το Ridge Racer: Driftopia θα κυκλοφορήσει φέτος για PC και PS3, συνεπώς θα προσθέσει άλλο ένα free-to-play τίτλο στο οπλοστάσιο της Sony.

Keywords
Τυχαία Θέματα