Razer Ouroboros

Εργονομία και επιδόσεις σε υψηλή τιμή.

Η Razer είναι γνωστή για τα περιφερειακά που κατασκευάζει και την φιλοσοφία “από gamers για gamers” που χαρακτηρίζουν τα προϊόντα της. Η νέα πρόταση που μας κάνει είναι το τεχνολογικά προηγμένο (και αντιστοίχως ακριβό) αμφιδέξιο mouse, Razer Ouroboros.

Όντας αμφιδέξιο, μπορεί να προσαρμοστεί έτσι ώστε να χρησιμοποιείται εξίσου άνετα από αριστερόχειρες και δεξιόχειρες χρήστες. Η πτυσσόμενη ράχη του μπορεί

να ρυθμιστεί στο μέγεθος κάθε χεριού. Τα αποσπώμενα πλευρικά πάνελ μπορούν να επανατοποθετούνται, παρέχοντας άνετη και σίγουρη λαβή, καθιστώντας το έτσι άκρως εργονομικό και εύχρηστο. Η τεχνολογία που διαθέτει είναι τελευταίας γενιάς, με αισθητήρα 4G Dual Sensor System που μπορεί να διαβάσει μέχρι και 8.200 DPI, πλήρως ρυθμιζόμενα με το πάτημα ενός κουμπιού, για να περνάτε από μεγαλύτερη σε μικρότερη ευαισθησία ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Ο χρόνος απόκρισης, ακόμα και με ασύρματη σύνδεση, βρίσκεται στο 1ms, όσο δηλαδή και με το 2,1m καλώδιο το οποίο προσφέρει εναλλακτικό τρόπο επικοινωνίας με το σύστημά σας. Το ποντίκι υπόσχεται 12 ώρες συνεχούς gaming με μια μόνο μπαταρία AA, συνυπολογίζοντας και τα λαμπάκια στην ροδέλα και τα πλευρά, καθώς και την ένδειξη ισχύος της μπαταρίας.

Η τιμή του Razer Ouroboros, σύμφωνα με το επίσημο online store της εταιρίας, ανέρχεται στα 129.99 ευρώ, πράγμα που το καθιστά δυσπρόσιτο για τον μέσο gamer και η κυκλοφορία του αναμένεται το τελευταίο τρίμηνο του 2012.

Μπορείτε επίσης να δείτε τις εντυπώσεις που μας άφησαν άλλα gaming mouse και περιφερειακά της Razer κάνοντας κλικ εδώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα