Rayman Legends: Έρχεται σε PS4 και Xbox One

Κυκλοφορεί στις 24 Φεβρουαρίου 2014 για Xbox One και PS4. [UPDATE]

H Ubisoft θα κυκλοφορήσει ένα παιχνίδι με πρωταγωνιστή τον Rayman -το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες θα είναι το Rayman Legends- για PS4 και Xbox One τον Φεβρουάριο του

2014.

Ο διευθυντής της Ubisoft, Yves Guillemot, συζητώντας για το παιχνίδι σε συνάντηση της εταιρίας σχετικά με τα οικονομικά για το δεύτερο μισό της φετινής χρονιάς, δήλωσε απλά πως "ο Rayman έρχεται στις next-gen κονσόλες τον Φεβρουάριο". Στην συνέχεια αποδείχθηκε πως όντως μιλούσε για το Rayman Legends.

Το Rayman Legends κυκλοφόρησε για PC, PS3, PS Vita, Xbox 360 και Wii U τον Άυγουστο που μας πέρασε, μετά από μία καθυστέρηση 9 μηνών, αφού αρχικά ήταν προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει σαν exclusive του Wii U στα τέλη του 2012.

[UPDATE 12/12/13] Η Ubisoft ανακοίνωσε ότι το Rayman Legends θα κυκλοφορήσει για PS4 και Xbox One στις 24 Φεβρουαρίου 2014. Η κάθε έκδοση θα περιέχει τα δικά της νέα skins, με το Xbox One να έχει το Splinter Ray από το Splinter Cell και τα Ray Vass και Globox Vaas από το Far Cry 3. Στο PS4 τα costumes θα είναι αντίστοιχα το Assassin Ray (από το Assassin's Creed) και το Funky Ray που στο παρελθόν μπορούσατε να αποκτήσετε μέσω του Rayman Legends Challenges App από το eShop του Wii U.

Δείτε το νέο τρέιλερ με πρωταγωνιστή τον τραγουδιστή Snoop Dogg:

{youtube}sjpio0H5v-c|500|300{/youtube}

Επιπλέον, η έκδοση του Xbox One θα έχει 10 αποκλειστικά challenges για να ξεκλειδώσετε καινούρια περιορισμένου χρόνου Achievements, ενώ στο PlayStation 4 θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το touchpad του χειριστηρίου για να παίξετε τα Lucky Tickets (κάτι σαν το Ξυστό). Θα υποστηρίζεται επίσης το Remote Play για να παίξετε στην οθόνη του PS Vita.

Το Rayman Legends θα κυκλοφορήσει για Xbox One και PS4 στις 24 Φεβρουαρίου 2014. Είναι ήδη διαθέσιμο προς αγορά από τις 30 Αυγούστου για PC, Xbox 360, PS3, PS Vita και Wii U.

Διαβάστε εδώ το review του Rayman Legends από το GameWorld.

[UPDATE 2: 10/1/14] Τελικά το Rayman Legends θα κυκλοφορήσει νωρίτερα από το αναμενόμενο στις next-gen (current-gen πλέον) κονσόλες και συγκεκριμένα στις 21 Φεβρουαρίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα