Rain

Εδώ βρέχει περισσότερο από το...Heavy Rain!

Η Sony έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο gameplay βίντεο για το Rain, ένα Adventure το οποίο είχε απλά παρουσιαστεί στην περυσινή Gamescom σε κλειστό δημοσιογραφικό κύκλο, χωρίς να ανακοινωθεί επίσημα.

Θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά στο PlayStation 3 μέσω του PlayStation Network

και το παρακάτω βίντεο σας δείχνει τα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού. Σύμφωνα με το σενάριο, θα ελέγχετε ένα αγόρι το οποίο θα χάνεται στη νύχτα, ώσπου θα ανακαλύπτει ότι είναι αόρατος (συγκεκριμένα ορατός μόνο σε βροχή) κι ότι έχει βρεθεί σε έναν ασυνήθιστο κόσμο όπου θα πρέπει να σώσει ένα κορίτσι. Διασταύρωση Ico και έκτης αίσθησης; Θα το δούμε στην πράξη. Πάντως ο τίτλος αναπτύσσεται απ' τη Sony Japan Studio, δημιουργό των σειρών Ape Escape και Patapon, με συμμετοχή σε δεκάδες ακόμη δημιουργίες (όπως Locoroco και Demon's Souls).

{youtube}wX8IEAt92HU|400|300{/youtube}

Το gameplay θα είναι κυρίως stealth, πιθανότατα χωρίς δυνατότητα επίθεσης, ενώ θα περιλαμβάνει και επίλυση γρίφων. Θα πρέπει να αποφύγετε ορδές τεράτων και να είστε είτε αόρατοι στο σκοτάδι, είτε ορατοί στη βροχή, ανάλογα με την περίσταση. Η μουσική υπόκρουση αναμένεται μελαγχολική, όπως και το ύφος του παιχνιδιού.

Το Rain αναμένεται μέσα στο 2013 για το PlayStation 3. Μέχρι τότε, αν θέλετε περισσότερη βροχή, τότε διαβάστε το review του Heavy Rain, επίσης από την Sony αλλά με την γαλλική Quantic Dream στο ρόλο της προγραμματιστικής εταιρείας.

Keywords
Τυχαία Θέματα