PlayStation Plus Update: 18/07/2012

Lara Croft, Saints Row 2 και έκπτωση στα DLC.

Δυο ακόμα τίτλοι προσφέρονται δωρεάν αυτή την εβδομάδα στους συνδρομητές της υπηρεσίας PlayStation Plus. Πρόκειται για τα Lara Croft & the Guardian of Light και Saints Row 2. Επιπλεον, προσφέρεται σημαντική

έκπτωση στα DLC που έχουν κυκλοφορήσει για τις παραπάνω δημιουργίες.

To Lara Croft & the Guardian of Light είναι ένα παιχνίδι δράσης με αρκετά platform στοιχεία, που έχει αναπτυχθεί από την Crystal Dynamics (Gex, Blood Omen: Legacy of Kain). Η παρούσα δημιουργία προσφέρει και co-op, με τον σύμμαχό σας ν' αναλαμβάνει τον ρόλο του Totek, ενός αιωνόβιου πολεμιστή των Μάγιας. Να προσθέσουμε ότι και τα πέντε DLC packs που έχουν κυκλοφορήσει για το παιχνίδι είναι διαθέσιμα με έκπτωση 50% για τους συνδρομητές του PlayStation Plus μέχρι τις αρχές Αυγούστου.

Η δεύτερη προσθήκη αυτής της εβδομάδας είναι το Saints Row 2, ένα αξιόλογο sandbox Action-Adventure. Τα τρiα DLC packs (Ultor Exposed, Corporate Warfare, The Unkut Pack) που έχουν κυκλοφορήσει για τον παρόν τίτλο διατίθενται ομοίως με έκπτωση 50% μέχρι τις αρχές Αυγούστου.

Οι υπόλοιποι τίτλοι που αποτελούν την Instant Game Collection της υπηρεσίας είναι οι εξής:
Deus Ex: Human Revolution: Μέχρι τις αρχές Αυγούστου
Warhammer 40,000: Space Marine (5.2GB): Μέχρι τις 18/7
Chime Super Deluxe (189MB): Μέχρι τις 18/7
Darksiders (10GB): Μέχρι τις 15/8
Renegade Ops (2.6GB): Μέχρι τις 15/8
Outland: (1.2GB): Μέχρι τις 12/9
Oddworld: Stranger’s Wrath HD (3.2GB): Μέχρι τις 12/9

Οι παρακάτω τίτλοι θα είναι διαθέσιμοι για έναν ολόκληρο χρόνο, οποιαδήποτε στιγμή κι αν γίνετε συνδρομητής στο PlayStation Plus!
inFamous 2 (15GB)
Motorstorm Apocalypse (6.8GB)
LittleBigPlanet 2 (5.8GB)

Προσφορές PlayStation Plus
Nascar 2011: 20% έως τις 15/8

Keywords
Τυχαία Θέματα