Awesomenauts στα PC

Θα διατεθεί μέσω Steam μέσα στον Αύγουστο.

Το Awesomenauts είναι ένα Action Real-Time strategy που κυκλοφόρησε τον περασμένο Μάιο στο PS3 και στο Χbox 360 (μέσω των πλατφορμών PSN και Xbox Live Arcade αντίστοιχα), ενώ απέσπασε αρκετές θετικές κριτικές από κοινό και reviewers. Ο Jasper Koning, σχεδιαστής του παιχνιδιού, δήλωσε ότι απ' όταν κυκλοφορήσαν

τα πρώτα τρέιλερ και screenshots των console εκδόσεων, η ολλανδική εταιρία δέχθηκε αρκετά requests για να μεταφέρει την δημιουργία της και στα PC.

{youtube}O18wTCsmxq0|400|300{/youtube}

Η Ronimo Games εργάστηκε προς αυτή την κατεύθυνση τους τελευταίους δύο μήνες, λαμβάνοντάς μάλιστα υπόψη της το feedback των fans του δημοφιλούς side-scroller MOBA (Multiplayer Online Battle Arena). Στις 27 Ιουλίου θα κυκλοφορήσει ένα patch για τις εκδόσεις του PS3 και του Xbox 360, το οποίο θα σας δίνει πρόσβαση σε δυο ακόμα playable χαρακτήρες, την Coco Nebulon και τον Derpl Zork. Οι χαρακτήρες αυτοί και όλες οι βελτιώσεις που θα προσφέρει το patch θα περιέχονται κανονικά στην έκδοση για PC. Να προσθέσουμε επίσης ότι το Awesomenauts είναι πολύ πιθανό να μεταφερθεί και στα Mac μέσα στους προσεχείς μήνες, αν και ακόμα δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση.

To Awesomenauts θα κυκλοφορήσει τον επόμενο μήνα για PC, ενώ κυκλοφορεί από τις 2 Μαΐου στο PSN (€9.99) και στο Xbox Live (800 Microsoft Points).

Keywords
Τυχαία Θέματα