PlayStation Plus Update: 16/08/2012

Borderlands, Just Cause 2 και εκπτώσεις στα DLC.

Η Sony επενδύει πολλά πάνω στην υπηρεσία PlayStation Plus κάτι τι οποίο απέδειξε και εμπράκτως στην πρόσφατη press conference που έδωσε κατά την διάρκεια της Gamescom. O cloud αποθηκευτικός

χώρος για τα save σας αυξάνεται στο 1GB, ενώ σύντομα η υπηρεσία θα γίνει διαθέσιμη και για το PS Vita. Να προσθέσουμε επίσης ότι από τις αρχές Σεπτεμβρίου θα μπορείτε να κατεβάσετε εντελώς δωρεάν το εξαιρετικό Red Dead Redemption της Rockstar.

Από τις 16 Αυγούστου έως τις 7 Νοεμβρίου οι συνδρομητές του PlayStation Plus μπορούν να αποκτήσουν αλλά δύο εξαιρετικά παιχνίδια. Τα Darksiders και Renegade Ops που ήταν διαθέσιμα μέχρι χθες δίνουν στην θέση τους στα Borderlands και Just Cause 2. Για τις επόμενες δύο εβδομάδες όλα τα DLC των δύο παραπάνω τίτλων θα έχουν σημαντική έκπτωση.

Το Borderlands είναι ένα ιδιαίτερο FPS με αρκετά RPG στοιχεία που διαδραματίζεται στον εξωγήινο πλανήτη Pandora. Όπως και στο πρόσφατο Starhawk, έτσι και εδώ δεσπόζει μια γοητευτική space western αισθητική. Το δημιούργημα της Gearbox αποτέλεσε μία από τις καλύτερες κυκλοφορίες του 2009 και τον επόμενο μήνα αναμένουμε με αγωνία το sequel του. Τα DLC The Zombie Island of Dr. Ned, Mad Moxxi’s Underdome Riot, The Secret Armory of General Knoxx και Claptrap’s New Robot Revolution προσφέρονται με έκπτωση 50% στους συνδρομητές του PlayStation Plus.

Η δεύτερη προσθήκη είναι το Just Cause 2, ένα open world Action-Adventure από την Avalanche Studios. Στον ρόλο του κεντρικού πρωταγωνιστή επιστρέφει ο πράκτορας Rico Rodriguez, o οποίος θα πρέπει να εξουδετερώσει τον δικτάτορα Pandak “Baby” Panay και ν' αντιμετωπίσει παράλληλα τον πρώην μέντορά του Tom Sheldon. Τα 10 DLC που έχουν κυκλοφορήσει ως τώρα για το Just Cause διατίθενται επίσης 50% φθηνότερα στους συνδρομητές του PlayStation Plus.

Να προσθέσουμε ότι δυο καινούργιες κυκλοφορίες προστίθενται το PSN, τα Sound Shapes και Papo & Yo. Η Sony ετοίμασε μια ακόμα προσφορά, καθώς για τις επόμενες δυο εβδομάδες τα εν λόγω παιχνίδια θα κοστίζουν 20% λιγότερο.

Τα παρακάτω games αποτελούν την Instant Game Collection της υπηρεσίαςς:
Rock of Ages: Μέχρι τις 29/8
Dead Space 2: Μέχρι τις 05/9
Outland: (1.2GB): Μέχρι τις 12/9
Oddworld: Stranger’s Wrath HD (3.2GB): Μέχρι τις 12/9
Lara Croft & the Guardian of Light: Μέχρι τις 10/10
Saints Row 2: Μέχρι τις 10/10

Τα games αυτά θα είναι διαθέσιμα για έναν ολόκληρο χρόνο, οποιαδήποτε στιγμή κι αν γίνετε συνδρομητής στο PlayStation Plus:
inFamous 2 (15GB)
Motorstorm Apocalypse (6.8GB)
LittleBigPlanet 2 (5.8GB)

Keywords
Τυχαία Θέματα