P.T. (Silent Hills) walkthrough

Το πιο τρομακτικό Survival Horror που έχουμε δει!

Με αφορμή την κυκλοφορία του P.T. demo στο PlayStation Store (αποκλειστικά στο PS4) αποφασίσαμε να παίξουμε την νέα δημιουργία του Hideo Kojima και του Guillermo del Toro.

Η τουλάχιστον το...δείγμα του Silent Hills, καθώς το συγκεκριμένο Playable Teaser δεν έχει άμεση σχέση με το τελικό προϊόν. Ακόμη δεν γνωρίζουμε σε ποια format θα κυκλοφορήσει (σίγουρα στο PS4) ή που θα βρίσκεται χρονικά το story.

Δείτε το απίστευτα τρομακτικό walkthrough μας στο οποίο σας δείχνουμε πως θα το παίξετε στο PS4:

http://www.youtube.com/watch?v=bLTaBLUSWXs

Το μόνο βέβαιο είναι ότι προσωπικά κατατρόμαξα, περισσότερο από τον Παντελή και την Χριστιάνα που "δεν νιώθουν" απλά στα Survival Horror. Το P.T. είναι random και κάθε φορά που το παίζετε εμφανίζονται διαφορετικά περίεργα μηνύματα, τα φαντάσματα παρεκλίνουν από τις τοποθεσίες και γενικά ο Kojima παίζει τόσο πολύ με τα νεύρα μας που μας κάνει να αισθανόμαστε ότι όντως θα...ξεπεταχτούν φαντάσματα από την οθόνη. Απ' την άλλη ένας...guru των Survival Horror μπορεί να μην αισθανθεί τίποτα το τρομερό.

Όπως και να 'χει, διαβάστε τις πρώτες πληροφορίες για το Silent Hills, αναμείνατε το hands-on του Παντελή για το P.T. και συζητήστε το στο αντίστοιχο forum topic του GameWorld.

Keywords
Τυχαία Θέματα