Rollercoaster Tycoon World

Έρχεται για PC. Δείτε το πρώτο τρέιλερ.

Η Atari ανακοίνωσε ότι το επόμενο μέρος της γνωστής σειράς όπου δημιουργείτε και διαχειρίζεστε πάρκα με rollercoasters θα κυκλοφορήσει αρχές του 2015 για PC.

Στο Rollercoaster Tycoon World θα μπορείτε να χτίσετε πάρκα ψυχαγωγίας, μαγαζιά μέσα σε αυτά και φυσικά διάφορα rollercoasters. Σκοπός σας είναι να διαχειριστείτε τα πάρκα αυτά, έχοντας κατά νου τις ανάγκες των πελατών σας και το περιορισμένο budget

που έχετε στην κατοχή σας. Για πρώτη φορά, προστίθεται multiplayer στη σειρά, δίνοντάς σας την δυνατότητα να επισκεφτείτε τα λούνα παρκ άλλων παικτών ή ακόμα και να μοιραστείτε τα σχέδια των rollercoasters σας ώστε να τα χρησιμοποιήσουν και αυτοί. Επίσης, θα υπάρχει και co-op mode όπου μαζί με τρεις ακόμα φίλους σας θα διαχειρίζεστε το ίδιο πάρκο σε online περιβάλλον.

https://www.youtube.com/watch?v=kzpx0im7U0c

Σε αντίθεση με το RollerCoaster Tycoon 4 Mobile, δε θα υπάρχουν microtransactions. Μετά την arcade εκδοχή του Screamride της Frontier, το RollerCoaster Tycoon World θα προσπαθήσει να βελτιώσει την δοκιμασμένη φόρμουλα των RollerCoaster Simulation games. Μένει να δούμε αν η Pipeworks Software που έχει αναλάβει την ανάπτυξή του θα καταφέρει να δώσει πνοή φρεσκάδας στο είδος.

Το RollerCoaster Tycoon World θα κυκλοφορήσει για PC μέσα στους πρώτους μήνες του 2015.

Keywords
Τυχαία Θέματα