Outlast: Κυκλοφορία στο PlayStation 4

Κυκλοφορεί στις 5 Φεβρουαρίου, δωρεάν διάθεση για τους συνδρομητές του PS Plus. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 1/11/12] Η νεοσύστατη εταιρεία Red Barrels, με προγραμματιστές που έχουν δουλέψει σε πολύ γνωστούς και επιτυχημένους τίτλους, όπως τα Assassin's Creed, Prince of Persia: The Sands of Time, Splinter Cell: Conviction και

Uncharted, έδωσε στη δημοσιότητα ένα καινούριο τρέιλερ του νέου της Survival Horror με τίτλο Outlast. Το βίντεο που θα δείτε αποτελεί μια πιο εκτεταμένη εκδοχή του πρώτου τρέιλερ που είδαμε σε προηγούμενο άρθρο.

Μπορεί το τρέιλερ αυτό να μην απεικονίζει πλήρως το gameplay, δίνει όμως μια πιο ξεκάθαρη εικόνα για το ποιος θα είναι ο ρόλος σας σαν δημοσιογράφος, που καλούμενος να καλύψει μια είδηση σε ένα απομονωμένο άσυλο του Κολοράντο, βρίσκεται αντιμέτωπος με τον απόλυτο τρόμο. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως υπάρχει έντονο το στοιχείο του parkour, όπως ακριβώς και στις σειρές Assassin's Creed και Prince of Persia.

{youtube}2GPf3MdVOKI|400|300{/youtube}

Ο Philippe Morin, συνιδρυτής της εταιρείας Red Barrels, δήλωσε στο Joystiq "Η βασική αντίληψη του παιχνιδιού είναι το να περνάς απαρατήρητος. Θα πρέπει να αποφεύγεις τους εχθρούς, να κρύβεσαι από αυτούς αλλά και να φεύγεις μακριά τους. Η αληθινή δράση όμως είναι όταν πρέπει να τρέξεις να σωθείς από αυτούς και σε αυτό ακριβώς το σημείο είναι που χρησιμοποιήσαμε την εμπειρία μας από τα Assassin's Creed και Prince of Persia. Προσπαθούμε να κάνουμε τις καταδιώξεις όσο το δυνατόν πιο συναρπαστικές." Ο Morin ισχυρίστηκε επίσης πως έμπνευση της ομάδας αποτέλεσε το Amnesia: The Dark Descent για την έμφαση στο να σας κάνει να θέλετε να κρυφτείτε.

Το Outlast αναμένεται να κυκλοφορήσει για PC μέσα στο 2013.

[UPDATE 11/6/13] Η εταιρεία ανάπτυξης Red Barrels ανακοίνωσε στην E3 2013 ότι το Outlast θα κυκλοφορήσει και για το PlayStation 4.

[UPDATE 14/1/14] Σύμφωνα με το PlayStation UK το Outlast θα κυκλοφορήσει στο PS4 στις 5 Φεβρουαρίου.

Το Outlast αποτελεί ένα Survival Horror προοπτικής πρώτου προσώπου που λαμβάνει χώρο στο ψυχιατρείο του Mount Massive Asylum. Εσείς αναλαμβάνετε τον ρόλο ενός δημοσιογράφου, ο οποίος αναλαμβάνει να ερευνήσει το μυστηριώδες αυτό μέρος. Πίσω από την ανάπτυξη του τίτλου συναντάμε την νεοσύστατη εταιρεία Red Barrels, η οποία αποτελείται από έμπειρους developers με μακρά εμπειρία στον χώρο, όπως σας ενημερώσαμε το Νοέμβριο του 2012 στο παρόν άρθρο.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι το Outlast θα διατεθεί δωρεάν για τους συνδρομητές του PS Plus, τόσο στην Ευρώπη, όσο και στην Αμερική όπως προκύπτει και από πρόσφατη ανακοίνωση της Red Barrels στο Facebook. Να σημειωθεί ότι τους προηγούμενους μήνες είχε αναπτυχθεί έντονη φημολογία σχετικά με την δωρεάν διάθεση του Outlast στο PS Plus και ουσιαστικά η ανακοίνωση αυτή έρχεται για να επιβεβαιώσει αυτές τις φήμες.

Το Outlast κυκλοφορεί για PC από τις 4 Σεπτεμβρίου 2013 και θα διατεθεί στο PS4 στις 5 Φεβρουαρίου 2014.

Για να διαβάσετε το review της PC έκδοσης του Outlast κάντε κλικ εδώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα