Nero

Νέο Adventure για το Xbox One. Έρχεται το 2015.

Είναι γεγονός ότι αρκετοί παίκτες είχαν εκφράσει τα παράπονά τους σχετικά με την απουσία ποιοτικών indie τίτλων για το Xbox One. Παρόλα αυτά δημιουργίες όπως το Ori and the Blind Forest και το Nero έρχονται για να "αμφισβητήσουν"

την πρωτοκαθεδρία του PS4 στις indie κυκλοφορίες. Τι είναι όμως το Nero;

Δείτε το σχετικό τρέιλερ που δόθηκε στην δημοσιότητα στα πλαίσια της Gamescom:

http://www.youtube.com/watch?v=YBoEOx45A2M

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες έχουμε να κάνουμε με ένα Visual Novel από τη νεοσύστατη ιταλική εταιρεία Storm in a Teacup. Όπως είδαμε στο βίντεο το Nero βασίζεται υπερβολικά στα CG cutscenes, παρόλα αυτά κανείς δεν μπορεί να κατηγορήσει την Storm in a Teacup για αυτή την επιλογή της, καθώς στο δυναμικό της περιλαμβάνει έναν βετεράνο του συγκεκριμένου χώρου. Ο λόγος γίνεται για τον Carlos Bianchi, o οποίος έχει εργαστεί στις hollywoodιανές υπερπαραγωγές Narnia και Harry Potter. Τα στελέχη της εταιρείας δηλώνουν πάντως εμφανώς επηρεασμένα από την σειρά Myst και το Journey.

Για την ώρα δεν υπάρχουν νεότερα σχετικά με το Nero, οπότε περιμένουμε περισσότερες ανακοινώσεις κατά την διάρκεια της Gamescom. Θυμίζουμε ότι η press conference της Microsoft ξεκινά σήμερα στις 15:00 οπότε μείνετε συντονισμένοι στο GameWorld.

Keywords
Τυχαία Θέματα