League of Legends: Master Tier

Νέο ranked tier στα σκαριά;

Πριν από λίγες ώρες ώρες βγήκε στη δημοσιότητα η παρακάτω φωτογραφία που αποκαλύπτει πιθανότατα νέο tier στο League of Legends με την ονομασία Master Tier.

Σύμφωνα με τη Riot Games,

το νέο tier δημιουργήθηκε για να καταπολεμήσει προβλήματα που είχαν εμφανιστεί στο τέλος της προηγούμενης σεζόν, όπως την ασυλία όσων μπήκαν πρόσφατα στο Challenger Tier εκείνο το χρονικό διάστημα, με αποτέλεσμα να αποκτήσουν τα rewards του συγκεκριμένου tier εκείνοι ενώ άλλοι που ήταν για μήνες Challenger (κυρίως επαγγελματίες παίκτες) να τα χάσουν επειδή το παρών σύστημα τους υποβίβασε σε Diamond 1 λόγω απουσίας παιχνιδιών,η οποία προφανώς προκλήθηκε εξ' αιτίας της συμμετοχής τους στο LCS. Παράλληλα, ένα άλλο πρόβλημα που επιδιώκει η Riot να λύσει με την προσθήκη του Master Tier είναι η απολαβή 0 League Points όταν το MMR (Match Making Rating) κάποιου παίκτη ήταν αρκετά υψηλό για να βρίσκεται στο Diamond 1 αλλά πολύ χαμηλό για να μεταβεί στο Challenger Tier.Τέλος,η Riot θα χρησιμοποιήσει το συγκεκριμένο Tier για να αντιμετωπίσει το πρόβλημα που είχαν οι παίκτες του Challenger Tier,οι οποίοι όταν είχαν λίγα League Points,δεν γνώριζαν πότε και αν θα υποβιβαστούν.

Τι λοιπόν είναι το Master Tier; Το νέο αυτό tier θα βρίσκεται μεταξύ Diamond 1 και Challenger. Οι παίκτες που θα κερδίζουν τα promotion από Diamond 1 θα μπαίνουν πλέον στο Master και από κει θα μαζεύουν πάλι κανονικά League Points.Ε δώ να τονίσουμε πως το Master Tier δεν θα χει όριο παικτών. Μετέπειτα, οι 200 παίκτες ή οι 50 ομάδες με τα περισσότερα LP στο Master Tier θα προβιβάζονται στο Challenger Tier. Στη συνέχεια, κάθε μέρα στις 12 το βράδυ αν κάποιος παίκτης ή ομάδα του Master Tier ξεπέρασε κάποιον παίκτη ή κάποια άλλη ομάδα από το Challenger Tier σε League Points αντίστοιχα, τότε θα ανεβαίνει ο ίδιος ή η ίδια Challenger και ο πρώτος παίκτης που τώρα έχει λιγότερα League Points υποβιβάζεται στο Master Tier. Εδώ να προσθέσουμε πως η ασυλία που είχαν οι νεότεροι παίκτες που έφτασαν στο Challenger Tier προφανώς δεν υπάρχει πια.

Θα ακολουθήσουν περεταίρω επεξηγήσεις και ανακοινώσεις από τη Riot για το Master Tier τις επόμενες εβδομάδες.

Διαβάστε τα guides για champions του League of Legends στη στήλη Critical Hit.

Keywords
Τυχαία Θέματα