Metal Gear Rising: Revengeance: Το νέο τρέιλερ

Κάνοντας ένα cyborg…παλιοσίδερα.

Η σειρά Metal Gear αποτελεί ορόσημο στην βιομηχανία των video games και οι τίτλοι της έχουν γραφτεί με χρυσά γράμματα στο βιβλίο της.

Εν αναμονή του νέου spin-off της Platinum Games με τίτλο Metal Gear Rising: Revengeance, δόθηκε στην δημοσιότητα ένα νέο τρέιλερ, στο οποίο παρουσιάζονται οι κύριοι

μηχανισμοί μάχης του cyber-ninja Raiden. Δείτε το παρακάτω.

{youtube}yY_VxmeKfgE|400|300{/youtube}

Οι εντυπωσιακές σκηνές από τα πρώτα τρία λεπτά του demo, που παρουσιάστηκε στα πλαίσια της φετινής E3, προμηνύουν φαντασμαγορικό πετσόκομμα των άτυχων εχθρών που θα βρεθούν στον διάβα μας, με το “blade mode” να κλέβει την παράσταση. Το περίεργο Easter egg που παρατηρούμε στο 1:43, με τον Raiden να “κόβει” τα ρούχα της χαρτονένιας ομήρου, δείχνει πως ο Hideo Kojima -παραγωγός του τίτλου και της σειράς- έχει βάλει για τα καλά την προσωπικότητά του στο Metal Gear Rising: Revengeance, μιας και δεν είναι η πρώτη φορά που συναντάμε το ίδιο παράξενα Easter eggs σε παιχνίδι του.

Αν και οι πηγές που αναφέρουν την ακριβή ημερομηνία κυκλοφορίας του τίτλου παραμένουν ανεπιβεβαίωτες, από τα επίσημα χείλη το μόνο που ξέρουμε είναι πως το Metal Gear Rising: Revengeance αναμένεται στις αρχές του 2013 για PlayStation 3 και Xbox 360.

Μέχρι τότε μπορείτε να δείτε το review του Gameworld για το προηγούμενο μέρος της σειράς, Metal Gear Solid: Peace Walker.

Keywords
Τυχαία Θέματα