MLS iQTalk: Το ελληνικό κινητό

Το πρώτο ελληνικό κινητό τηλέφωνο είναι γεγονός!

Η MLS Πληροφορική, ανακοίνωσε την δημιουργία του πρώτου ελληνικού κινητού τηλεφώνου, το οποίο μάλιστα θα ενσωματώνει πολλές ενδιαφέρουσες καινοτομίες.

Θα ονομάζεται MLS iQTalk και όπως μαρτυράει το όνομά του, θα συνδυάζει τεχνολογίες τεχνητής νοημοσύνης (iQ) και αναγνώρισης φωνής (Talk). Το project αναπτύσσεται εδώ και χρόνια απ' την MLS,

ευρέως γνωστή από τα GPS της, η οποία το κρατούσε ως επτασφράγιστο μυστικό. Το MLS iQTalk θα είναι smartphone το οποίο θα τρέχει με λειτουργικό σύστημα Android. Οι εφαρμογές του κινητού θα είναι γραμμένες στα ελληνικά και θα αντιλαμβάνονται πλήρως την ελληνική γλώσσα, κάτι που δεν έχουμε δει έως τώρα σε κανένα άλλο κινητό της αγοράς.

''Είμαστε ενθουσιασμένοι και περήφανοι που ολοκληρώσαμε την ανάπτυξη του πρώτου ελληνικού κινητού τηλεφώνου το οποίο ενσωματώνει άκρως ενδιαφέρουσες καινοτομίες. Προσπαθήσαμε, ώστε όλοι οι Έλληνες που θα το αποκτήσουν να απολαύσουν ένα εντελώς καινούργιο επίπεδο επικοινωνίας με το iQTalk και μάλιστα σε προσιτή τιμή'', δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της MLS, Ιωάννης Καματάκης.

Αντίστοιχη τεχνολογία έχει εφαρμοστεί και στο νέο Samsung Galaxy S III, το οποίο βέβαια στην τιμή των 700 ευρώ απευθύνεται μόνο στα υψηλότερα μπάτζετ. Αν το MLS iQTalk είναι προσιτό, εύχρηστο και δυνατό σε προδιαγραφές, τότε -ποιος ξέρει- ίσως θα έχουμε να μιλάμε για ένα σημαντικό τεχνολογικό επίτευγμα για τη χώρα μας.

Keywords
Τυχαία Θέματα