Game of Thrones: Seven Kingdoms

Το MMORPG της επιτυχημένης σειράς είναι γεγονός!

Μετά το αμφιλεφόμενο Game of Thrones, η προγραμματιστική εταιρεία Bigpoint ετοιμάζει το αντίστοιχο MMO της σειράς με τίτλο Game of Thrones: Seven Kingdoms.

Πρόκειται για ένα free-to-play browser-based RPG που θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά μαζί με ένα τρέιλερ στην έκθεση Comic-Con του San Diego μέσα στον Ιούλιο. Το παιχνίδι βασίζεται άμεσα στην επιτυχημένη σειρά και όχι στις νουβέλες του George R.R Martin και θα σας δίνει την ευκαιρία να ξαναζήσετε επικές στιγμές από το σόου της HBO TV.

Παρακάτω θα βρείτε περισσότερα για τα γεγονότα του παιχνιδιού. Προσοχή όμως καθώς εμπεριέχονται spoilers που έχουν να κάνουν με την σειρά! Όσοι δεν έχετε δει την πρώτη σεζόν Game of Thrones, μην διαβάσετε την παρακάτω παράγραφο.

Το Seven Kingdoms ξεκινάει αμέσως μετά τους θανάτους των King Robert Baratheon και Ned Stark (δηλαδή προς το τέλος της πρώτης σεζόν). Οι Starks κηρύττουν πόλεμο με τον νότο και τα δύο αδέρφια του Baratheon προσπαθούν να διεκδικήσουν τον θρόνο. Οι παίκτες θα πρέπει να διαμορφώσουν συμμαχίες ανάμεσα σε PvP μάχες, πολιορκίες κάστρων και στην πολιτική ζωή του Westeros. Το παιχνίδι θα χρησιμοποιεί την Unity engine, ενώ η beta θα διεξαχθεί αργότερα μέσα στην χρονιά.

Το Game of Thrones: Seven Kingdoms θα κυκλοφορήσει για PC, χωρίς να έχει ανακοινωθεί η ημερομηνία κυκλοφορίας του.

Keywords
Τυχαία Θέματα