Lego City Undercover

Το GTA...από την ανάποδη.

Όσοι ασχολείστε με games για αρκετά χρόνια σίγουρα θα έχετε παρακολουθήσει -έστω κατά τύχη- ένα review ή έστω κάποιο βίντεο της σειράς παιχνιδιών Lego. Όπως τα τουβλάκια Lego έχουν μεγαλώσει γενιές και γενιές (ειδικά εμάς που γεννηθήκαμε στα 80's) έτσι αντίστοιχα τα games της σειράς Lego

επιχειρούν σήμερα να μεγαλώσουν τους μικρούς gamers που κάνουν τα πρώτα τους βήματα. Η θεματολογία τους αντλείται τις περισσότερες φορές από γνωστές ταινίες, όπως τα Harry Potter, Star Wars, Indiana Jones, Πειρατές της Καραϊβικής, Batman και πολλές ακόμη κορυφαίες δημιουργίες. Κάποιες φορές όμως τα ίδια τα games γίνονται αντικείμενο "σάτιρας" από τα Lego, όπως στην περίπτωση του Lego Rock Band.

Κάτι ανάλογο ισχύει και στο Lego City Undercover. Μπορεί η ονομασία του να μη σας θυμίζει κάτι, όμως το gameplay του θα σας φανεί πολύ οικείο. Για να το πούμε όσο πιο απλά γίνεται, είναι σαν να πάρετε τον κόσμο του Grand Theft Auto, να τον κάνετε τουβλάκια και να γυρίσετε το σενάριο από την ανάποδη, στην προκειμένη περίπτωση γίνεστε εσείς οι αστυνομικοί. Κάπως έτσι έχουμε έναν "ολοκαίνουργιο" τίτλο για το Wii U και το 3DS, που απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες.

Βέβαια απ' την άλλη ορισμένοι θα σκεφτείτε "Μετά από τόσες δεκαετίες δεν υπάρχει παρθενογένεση στα games άρα τι το συζητάς;" Οκ, αυτό δεν το αμφισβητούμε και είναι πολύ ευχάριστο να βλέπει κανείς την εταιρεία ανάπτυξης TT Fusion -που έχει πάρει "εργολαβία" όλη τη σειρά Lego- να αλλάζει τουλάχιστον τον τίτλο του νέου δημιουργήματός της ώστε να μην παραπέμπει σε κάποιο video game. Αυτό σημαίνει είτε ότι η Rockstar αποδείχθηκε "ζόρικη" στα παζάρια, είτε ότι έχουμε θετικά σημάδια ανεξαρτητοποίησης από τα υπόλοιπα games, ώστε να φτάσουμε κάποια μέρα να δούμε κάτι το ξεχωριστό. Προς το παρόν έχουμε απλά ένα "μινι σουβλάκι" πριν την άφιξη του "πίτα γύρο με απ' όλα" Grand Theft Auto 5 τον Σεπτέμβριο.

Τον λένε Chase...και είναι όνομα και πράμα
Κάθε gamer μπορεί να δει το Lego City Undercover από διαφορετική σκοπιά. Ένας μπόμπιρας με μονοψήφιο αριθμό ηλικίας θα διασκεδάσει αφάνταστα με τον κόσμο του και με μια στοιχειώδη γνώση αγγλικών και την ενεργοποίηση υπότιτλων θα χαρεί πολύ με τους διαλόγους των πρωταγωνιστών. E;inai σαν να βλέπει κόμικ στην TV στο οποίο όμως συμμετέχει ενεργά. Απ' την άλλη, ένας μεγαλύτερης ηλικίας gamer θα αντιληφθεί εξ αρχής ότι από τις ονομασίες των πρωταγωνιστών μέχρι τους -απίστευτα- κλισέ διαλόγους, το όλο concept παραπέμπει έμμεσα σε χιλιοειπωμένες ατάκες και αποστολές που όλο και κάπου έχετε ξαναδεί.

Το μέρος είναι αυτή τη φορά η Lego City, στην οποία ελέγχετε έναν αστυνομικό, τον Chase McCain. Ύστερα από δύο χρόνια απουσίας σας απ' την πόλη (σε υψηλού επιπέδου αποστολές) έχετε φτιάξει πλέον ένα όνομα στην κοινωνία και αποφασίζετε να επιστρέψει γιατί το καθήκον σας καλεί. Φυσικά απ' το όνομά σας και μόνο είναι εμφανές ότι κυνηγάτε...κακοποιούς. Ένας τέτοιος είναι ο Rex Fury, ο οποίος αποδρά απ' τη φυλακή και αποτελεί ξανά Νο.1 κίνδυνο. Ο δεύτερος λόγος για τον οποίο επιστρέφετε είναι μια παλιά σας αγάπη, η νοσοκόμα Natalia Kowalski.

Θα σου βάλω και boost για να τσουλάει
Η πραγματική απόλαυση με το Lego City Undercover είναι η απλή λογική του gameplay του. Στόχος σας είναι κάθε φορά να πιάσετε εγκληματίες οι οποίοι είτε εδρεύουν σε ένα μέρος, είτε βρίσκονται εν κινήσει άρα θα χρειαστεί να οδηγήσετε ένα όχημα και να τους τσακώσετε. Ακριβώς όπως στο Grand Theft Auto, έτσι και εδώ, όλα τα οχήματα -πλην του τρένου της πόλης- είναι διαθέσιμα για να τα χειριστείτε. Το μόνο που απαιτείται είναι να ορμήξετε στη θέση του οδηγού. Ο Chase απλά θα βγάλει το σήμα αστυνομικού απ' το σακάκι του, θα το δείξει και ο πολίτης θα κάνει στην άκρη. Το ακριβώς ανάποδο δηλαδή απ' τους πρωταγωνιστές του GTA που πετάνε με τις κλωτσιές όποιον βρουν μέσα σε όχημα.

Τα αυτοκίνητα της αστυνομίας είναι εξοπλισμένα με boost, κάτι που σας δίνει μια έξτρα ώθηση η οποία σας βοηθάει στις καταδιώξεις των κατακοποιών. Το boost είναι διαθέσιμο απ' το πρώτο κιόλας όχημα που θα σας δοθεί, καθώς επίσης το διαθέτουν ορισμένα αγωνιστικά και πανάκριβα οχήματα που θα σταματήσετε. Η πλειονότητα των αυτοκινήτων, είτε πρόκειται για αμάξια, είτε για μηχανές ή φορτηγά, δεν διαθέτουν κάποιο boost.

Το "συνάλλαγμα" στη Lego City χωρίζεται σε δύο μέρη. Απ' τη μία συλλέγετε νομίσματα που θα βρείτε στο δρόμο σας (τα ασημένια δίνουν 10 coins, τα χρυσά 100 και τα μπλε 1.000) κι απ' την άλλη σπάτε ότι βλέπετε μπροστά σας και το μετατρέπετε σε τουβλάκια, κάτι που είναι χαρακτηριστικό γνώρισμα των Lego. Με τα τουβλάκια χτίζετε πλατφόρμες παραγγελίας οχημάτων, ενώ με τα νομίσματα αγοράζετε νέες εμφανίσεις και οχήματα στο αρχηγείο της αστυνομίας. Όσον αφορά στις εμφανίσεις, ο Chase μπορεί και αλλάζει μεταμφίεση με το πάτημα ενός κουμπιού, ανάλογα με το τι προτάσσει κάθε αποστολή. Γίνεται ψαράς, αστροναύτης, επιστήμονας, πυροσβέστης, μέχρι και...εγκληματίας. Απ' την άλλη, τα οχήματα σας δίνουν πληθώρα επιλογών, από ελαφριά και γρήγορα μέχρι βαρέου τύπου ή ακόμη και πλοία ή ελικόπτερα, ανάλογα με τις ανάγκες κάθε αποστολής.

Το παράδοξο είναι ότι στα νομίσματα θα έχετε μονίμως περίσσευμα ενώ από τουβλάκια θα ξεμείνετε ουκ ολίγες φορές, κάτι που θα σας αναγκάσει να σπάτε ότι όχημα ή αντικείμενο βλέπετε μπροστά σας. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα ένα πολύωρο grinding αναζήτησης τούβλων, το οποίο κρίνεται απαραίτητο προκειμένου να μπορέσετε να χτίσετε τις απαραίτητες πλατφόρμες κατασκευής αυτοκινήτων, πλοίων κτλ. άρα και να προχωρήσετε παρακάτω στις όποιες αποστολές σας ζητούν κάτι ανάλογο.

Μπάτσοι, donuts και γκόμενες...
Οι χώροι και τα άτομα που θα επισκεφθείτε στο Lego City Undercover θα σας φέρουν στο νου παλιές καλές στιγμές από αστυνομικές σειρές των 90's, με άφθονα κλισέ στους διαλόγους. Για την ακρίβεια σχεδόν όσα θα μπορούσε να χωρέσει ένας game designer. Απ' τη μία έχουμε τον μουστακαλή διοικητή Marion Dunby να καταβροχθίζει κούτες από donuts όλη μέρα, να σας ψιλοαντιπαθεί ως άτομο και να προσπαθεί διαρκώς κάθε επιτυχημένη προσπάθειά σας να την διαφημίσει ως δική του ανακάλυψη. Απ' την άλλη συναντάμε τον Frank Honey, έναν απλό αστυνομικό που σας θαυμάζει και σας συμβουλεύει, παρότι έχει μια...καθυστέρηση στον εγκέφαλο. Στη συντροφιά σας θα βρείτε και την Ellie Phillips, μία υπαστυνόμο που εμφανίζεται στο Wii U Gamepad δίνοντάς σας οδηγίες για κάθε αποστολή. Όσο για το αμόρε σας, την Natalia Kowalski, δεν θα αναφέρουμε περισσότερα για λόγους αποφυγής spoiler.

Στις περισσότερες περιπτώσεις στόχος σας είναι να τσακώσετε εγκληματίες και να τους περάσετε χειροπέδες. Για τον σκοπό αυτό θα χρειαστεί κάποιες φορές, προκειμένου να φτάσετε στο στόχο σας, να ικανοποιήσετε ορισμένους NPC που σας ζητούν θελήματα, με τρόπο τόσο κλισέ που ξεπερνάει ακόμα και τα πρώτα Action RPG των 90's, προφανώς διότι τα μικρά παιδιά θα πρέπει να μάθουν από νωρίς να κάνουν καλές πράξεις.

Οι καταδιώξεις των εγκληματιών γίνονται είτε με τα πόδια, είτε με το όχημά σας έως ότου φυσικά καταστρέψετε το δικό τους. Ενίοτε θα χρειαστεί να τους κυνηγήσετε από το ένα κτίριο στο άλλο ή να αποσπάσετε χρήσιμα αντικείμενα που θα σας βοηθήσουν στο να εξελιχθεί η πλοκή. Ο Chase McCain έχει διάφορες ειδικές ικανότητες, όπως τις μεταμφιέσεις, τo wall jump, ένα γάντζο με τον οποίο κρεμιέται από υψώματα, πυροβολεί ή τραβάει αντικείμενα προς τα κάτω, καθώς και τη δυνατότητα να σπάει και να ανασυνθέτει τουβλάκια που βλέπει μπροστά του στην κατασκευή που χρειάζεται.

Όλα αυτά γίνονται φυσικά αυτόματα με το πάτημα ενός κουμπιού, συνεπώς δε χρειάζεται κάποια ιδιαίτερη δεξιοτεχνία (το παιχνίδι άλλωστε απευθύνεται κυρίως σε μικρές ηλικίες). Η όποια έννοια του γρίφου πάει περίπατο, καθώς η λύση βρίσκεται πάντοτε μέσα σε λίγα τετραγωνικά μέτρα. Πότε ασχολείστε με minigames πατώντας π.χ. μια συγκεκριμένη ακολουθία κουμπιών, πότε αναζητείτε αντικείμενα που ανοίγουν εισόδους κ.ο.κ. Μεγαλύτερος πονοκέφαλος είναι το να βρείτε το ακριβές σημείο όπου ο Chase θα πρέπει να σταθεί μέχρι να εμφανιστεί το κουμπί δράσης (που είναι το Α) παρά ο ίδιος ο γρίφος. Φυσικά το Α.Ι. των εχθρών είναι τραγικά χαμηλό και οι αποστολές τόσο εύκολες, όσο το να κλέβεις καραμέλα από μωρό.

Οι περιπέτειές σας θα μπορούσαν με δύο λέξεις να χαρακτηριστoύν ως "διασκεδαστικές" και "ευρηματικές". Υπάρχει μια μεγάλη εναλλαγή στα περιβάλλοντα, καθώς και η προσθήκη ορισμένων minigames στις αποστολές, προκειμένου να ανανεώνεται το ενδιαφέρον σας διαρκώς (παρότι ορισμένες κινήσεις σας αναπόφευκτα θα επαναλαμβάνονται). Τα cutscenes βοηθούν σε μεγάλο βαθμό ώστε να αντιληφθείτε τι συμβαίνει γύρω σας και να εισέλθετε ακόμη περισσότερο στο concept του κόσμου των Lego. Είναι στην πλειοψηφία τους σπαρταριστά και πολύ ευχάριστα, ενώ σε συνδυασμό με το ακριβές briefing στο Wii U gamepad θα μπορέσουν να σας κάνουν να ευχαριστηθείτε ένα απλοποιημένο παιχνίδι δράσης, χωρίς να χρειάζεται να κουράσετε το μυαλό σας για το τι θα πρέπει να κάνετε στη συνέχεια.

Όσον αφορά στο Wii U Gamepad, όπως προαναφέραμε η χρήση του έχει να κάνει σε ότι αφορά τις αποστολές. Σε αυτό απαντάτε κλήσεις από συναδέλφους σας, ακούγοντας τις οδηγίες τους. Έχετε επίσης μονίμως ορατό τον χάρτη στον οποίο μπορείτε να κρατήσετε πατημένο το δάχτυλό σας ώστε να επιλέξετε το επόμενο σημείο μετάβασης. Το pathfinding είναι πολύ εύκολο και συμβολίζεται με πράσινα βελάκια ώστε να μη χάνεστε ποτέ και για κανένα λόγο. Απ' το gamepad μπορείτε επίσης να αγοράσετε νέο εξοπλισμό (όπως εμφανίσεις ή οχήματα) που βρίσκονται στο στρατηγείο της αστυνομίας. Το user interface είναι πολύ εύχρηστο και η όλη προσπάθεια της TT Fusion αποδεικνύεται κομμένη και ραμμένη στα μέτρα του Wii U, τη στιγμή που άλλες κονσόλες θα κάλυπταν με τις πληροφορίες τους τον κεντρικό χαρακτήρα ή θα έπρεπε να αξιοποιήσουν μικροσκοπικά μενού.

Αν το gameplay είχε λίγο καλύτερο σχεδιασμό και φιλοσοφία τότε θα μιλούσαμε για ένα άκρως επιτυχημένο concept. Ωστόσο, το μόνο βέβαιο είναι ότι θα διασκεδάσετε μαζί του.

Η συνολική διάρκεια που απαιτείται για τον τερματισμό του Lego City Undercover κυμαίνεται γύρω στις 14 ώρες. Αμέσως μετά θα διαπιστώσετε ότι η ένδειξη ολοκλήρωσης βρίσκεται γύρω στο 25%. Συνεπώς, από εκεί και έπειτα θα ασχοληθείτε αν θέλετε με προαιρετικές αποστολές, που αυξάνουν κατακόρυφα τη διάρκεια σε 40-50 ώρες. Όπως στο GTA, έτσι και εδώ, το Single-Player είναι και το μόνο διαθέσιμο mode.

"Σκηνοθέτα, πάρτο αλλιώς!"
Η κάμερα στο Lego City Undercover δεν ακολουθεί τον Chase από πίσω, αντ' αυτού έχει διαρκώς ένα σταθερό πλάνο. Αυτό δημιουργεί δυστυχώς δύο προβλήματα. Το ένα είναι ότι όταν αλλάξετε κατεύθυνση προς την κάμερα δεν μπορείτε να δείτε τι βρίσκετε μπροστά σας. Το άλλο είναι ότι αν βρεθείτε σε κάποιο τοίχο και θέλετε να στρίψετε την κάμερα σε κλειστό χώρο, τότε όχι μόνο μπορεί να χάσετε τη σωστή οπτική, αλλά ακόμα και να υποστείτε ένα απότομο zoom in, δείγμα του ότι οι μηχανισμοί της engine πάνε περίπατο.

Ευτυχώς υπάρχει ο δεξιός αναλογικός μοχλός προκειμένου να περιστρέφετε την κάμερα στο επιθυμητό σημείο για να συνεχίσετε. Δυστυχώς όμως για εσάς, η περιστροφή αυτή της κάμερας αργεί χαρακτηριστικά. Κι όταν έχετε να αντιμετωπίσετε το loading και την έλλειψη checkpoints που αναφέραμε πιο πάνω, τότε η όποια επιπλέον καθυστέρηση συμβάλει σε σπάσιμο νεύρων.

Λίγα Checkpoints, πολύ loading
Με μια πρώτη ματιά ίσως να πιστέψετε ότι ο Chase βρίσκεται σε ένα open world περιβάλλον. Μετά από λίγη ώρα ενασχόλησης όμως θα καταλάβετε ότι αυτή είναι μόνο η μισή αλήθεια. Για να ακριβολογούμε, κάθε αποστολή σας περιορίζει μόνο στο να την εκτελέσετε. Ναι μεν έχετε το ελεύθερο να περιηγηθείτε στον κόσμο της Lego City και να σπάσετε ότι τούβλο βρείτε μπροστά σας ή να συλλέξετε coins, αλλά αυτό δεν θα έχει κάποια πρακτική σημασία. Δεν μπορείτε να επιλέξετε μια σειρά αποστολών, μετά να αλληλεπιδράσετε σε shops, να συνεχίσετε τις αποστολές σας με όποια σειρά θέλετε και όλα τα συναφή που έχετε συνηθίσει από άλλα παιχνίδια δράσης.

Το αστυνομικό τμήμα έχει εγκαταστάσεις απ' όπου μπορείτε να αγοράσετε κοστούμια ή οχήματα. Η αλληλεπίδραση με το κτίριο δεν μπορεί να γίνει οποιαδήποτε στιγμή, καθώς αν θελήσετε να εισέλθετε τότε δυστυχώς θα διακοπεί η εκάστοτε αποστολή σας και θα χάσετε ότι είχατε κάνει μέχρι εκείνη τη στιγμή. Αυτό το πρόβλημα έχει πολλές προεκτάσεις. Η Lego City είναι instanced, άρα με εξαίρεση τον έξω κόσμο, η οποιαδήποτε είσοδος σε κτίριο ή η συνέχεια του σεναρίου ύστερα από ένα cutscene συνεπάγεται μία loading screen. Στην προκειμένη περίπτωση και με τον 1.2Ghz επεξεργαστή του Wii U, θα πρέπει δυστυχώς να βιώσετε ένα loading που ξεπερνάει ακόμα και αυτό των μενού της κονσόλας και φτάνει σε ορισμένες περιπτώσεις μέχρι και το ένα λεπτό! Χαρά στο κουράγιο σας.

Συν τις άλλοις, οι developers έκαναν το μοιραίο λάθος να μην εισάγουν checkpoints μέσα στις αποστολές. Αν για κάποιο λόγο θελήσετε να σταματήσετε να παίζετε, τότε θα πρέπει να ολοκληρώσετε πρώτα την αποστολή που αναλάβατε. Διαφορετικά, αν κάνετε Quit ή εισέλθετε στο αστυνομικό τμήμα, θα χάσετε αυτόματα όλη την πρόοδό σας, κάτι που αποδεικνύεται ένα μίνι βάσανο.

Μια εύθραυστη πόλη
Όσοι έχετε παίξει στο παρελθόν αντίστοιχα games της σειράς Lego θα βρείτε στο δημιούργημα του Wii U πολύ οικείο. Ο χρόνος μοιάζει να μην έχει περάσει καθόλου για τους developers της Traveller's Tales που εξακολουθούν μέχρι σήμερα να χρησιμοποιούν την ίδια μηχανή γραφικών, βάση της οποίας τα μοντέλα των χαρακτήρων lego παρουσιάζουν μέτρια animations και clipping (κυρίως λόγω του φτωχού collision detection), ενώ ο κόσμος είναι γεμάτος με ελλιπείς φωτοσκιάσεις. Το περιβάλλον στην ύπαιθρο μοιάζει λίγο καλύτερα σχεδιασμένο από αυτό της πόλης, ενώ ο σχεδιασμός της θάλασσας ξεχωρίζει μακράν από πλευράς ρεαλισμού σε σχέση με την "τουβλένια" Lego City.

Ένα από τα δυνατότερα σημεία του παιχνιδιού είναι αυτό του voice acting, με τον Joseph May στο ρόλο του Chase McCain, αλλά και τον Trevor White ως Frank Honey να βγάζουν άφθονο γέλιο με τις ατάκες τους. Δυστυχώς ήταν επιβεβλημένη η ανάγκη παρουσίας κάποιας μουσικής μέσα στην πόλη ή έστω ραδιοφωνικών σταθμών -αλά GTA- τη στιγμή που οδηγείτε οχήματα. Αντ' αυτού, τα όποια ακούσματα ξεχωρίσαμε είναι εκείνα την ώρα του loading και των cutscenes.

Καθαρίστε την Lego City
Για κάθε κάτοχο Wii U, το Lego City Undercover μπορεί να αποδειχθεί ένα αξιόλογο Action-Adventure. Αν παραβλέψετε τα αρνητικά σημεία του, όπως η χρήση της κάμερας, το loading και το ότι θα πρέπει να αναζητείτε διαρκώς τουβλάκια, τότε έχετε μπροστά σας δεκάδες ώρες άφθονης διασκέδασης. Μπορεί να μην πρόκειται για κάποιο δυνατό αποκλειστικό τίτλο για την Nintendo, αλλά απ' την άλλη οφείλουμε να εκτιμήσουμε το ότι developers και ηθοποιοί δούλεψαν με κάθε καλή πρόθεση ώστε να δημιουργήσουν ένα casual παιχνίδι δράσης που θα συναρπάσει κυρίως τους gamers μικρής ηλικίας.

Θετικά:
- Απλές και κατανοητές αποστολές
- Χιουμοριστικά cutscenes
- Τεράστια διάρκεια με πολλές προαιρετικές αποστολές

Αρνητικά:
- Απαρχαιωμένη μηχανή γραφικών
- Η κάμερα θα σας ταλαιπωρήσει
- Grinding στην περισυλλογή τούβλων
- Το χρονοβόρο loading
- Δεν υπάρχουν συχνά checkpoints
- Πολύ "παιδικό" με ελάχιστες σκηνές βίας

Βαθμολογία
Γραφικά: 6
Ήχος: 8.5
Gameplay: 7
Αντοχή: 9
Γενικά: 7.5

Δανειζόμενο στοιχεία από άλλα Action games και υπό το ύφος που διακρίνει τη σειρά Lego, αποδεικνύεται μία αξιόλογη επένδυση για το Wii U.

Μάνος Γρυπάρης

Keywords
lego, city, lego, city, harry potter, wii u, έως ότου, gta, games, star, batman, rock, auto, wii, εταιρεία, fusion, video, game, σημαίνει, μινι, άφιξη, mccain, rex, fury, μπλε, phillips, rpg, jump, λύση, user, αντ, engine, world, screen, voice, white, nintendo, κινηση στους δρομους, σκοπια, Καλή Χρονιά, η ημέρα της γης, αστυνομικο τμημα, εξτρα, ξανα, κοινωνια, βιντεο, αυτοκινητα, γνωση, ηθοποιοι, ηχος, μωρο, παιχνιδια, ταινιες, τυχη, ωθηση, ωρα, games, game, gta, harry potter, rpg, star, αγαπη, ασημενια, αμαξια, απιστευτα, απλα, ατομο, άφιξη, βρειτε, βρισκεται, γελιο, γινει, γινεται, γινονται, γριφος, δαχτυλο, δυνατοτητα, δυστυχως, δειτε, δικη, δοθει, δειγμα, ευχαριστο, ευκολο, υπαρχει, ελλειψη, εμμεσα, ενεργα, εννοια, ενιοτε, επρεπε, εταιρεία, έως ότου, ιδια, ισχυει, υφος, μηχανες, θυμιζει, κοστουμια, κτιριο, λαθος, λύση, λογο, ματια, μινι, μπλε, μοντελα, μπορειτε, μυαλο, ονομα, οχηματων, οχηματα, οχημα, παιδια, πειρατες, περιβαλλον, πλατφορμες, πλοια, πονοκεφαλος, προβληματα, πρωταγωνιστες, ρολο, σειρες, σεναριο, σιγουρα, συνεχεια, σειρα, σημαδια, σκηνες, τμημα, φυλακη, φυσικα, φτανει, φορα, φορτηγα, χρονος, χαρα, ωρες, auto, batman, βηματα, white, adventure, engine, εμφανισεις, phillips, fusion, fury, user, κλειστο, λεξεις, mccain, μοιαζει, μπροστα, nintendo, ολη μερα, παιχνιδι, player, πληροφοριες, ποδια, rock, rex, σημαίνει, σημα, single, screen, θετικα, jump, wii, wii u, world, χειροπεδες, voice
Τυχαία Θέματα