League of Legends: Η Syndra

Η σκοτεινή βασίλισσα με τις μαγικές σφαίρες.

Η Σίντρα είναι η 104η Champion που εμφανίζεται για πρώτη φορά στο League of Legends. Την είδαμε για πρώτη φορά στην Gamescom όπου οι παρεβρισκόμενοι είχαν την δυνατότητα να την δοκιμάσουν μαζί με τον Rengar, πριν κυκλοφορήσει, κάτι που έγινε επίσημα την Παρασκευή. Σε μερικούς άρεσε το στυλ της, άλλοι την βρήκαν βαρετή και άλλοι μίλησαν ακόμη και για αντιγραφή από το Dragon

Nest. Πάμε λοιπόν να την δούμε με μια πιο προσεκτική ματιά ώστε να βγάλουμε ασφαλή συμπεράσματα.

Η μάγισσα του χωριού
«Η δύναμη ανήκει σε αυτούς που μπορούν να τη χρησιμοποιήσουν». Αυτά τα λόγια χρησιμοποιεί η Σίντρα προκαλώντας ερωτηματικά για το παρελθόν της. Αφέντρα της σκοτεινής μαγείας από μικρή, η Σίντρα καλλιεργούσε τις δυνάμεις της μέχρι που οι πρεσβύτεροι του χωριού την εμπόδισαν, κλείνοντάς την σε έναν ναό για το υπόλοιπο της ζωής της. Έχοντας βαρεθεί από όλα αυτά, η ηρωίδα πήρε το ρίσκο και σκότωσε τον επί χρόνια δάσκαλό της, με μοναδικό στόχο πια να εξοντώσει τους αρχηγούς του χωριού που την καταδίκασαν σε φυλάκιση.

Η Σίντρα είναι μια Ability Power mage που χρησιμοποιεί μωβ μαγικές σφαίρες, είτε για να προκαλέσει ζημιά σε εχθρούς, είτε για να ξεφύγει από αυτούς. Οι επιθέσεις της εκτελούνται από μακριά και χτυπάει με σφαίρες. Σε αντίθεση με τους προηγούμενους ήρωες, η Σίντρα δεν θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως η πιο κατάλληλη για jungling αλλά ως άψογη για μάχη στην μεσαία λωρίδα (mid lane). Αν και δεν θα είναι εκείνη που θα ρίξει το πρώτο χτύπημα (First Blood), εντούτοις μπορεί στην πορεία μιας μάχης να μετατραπεί σε μια πολύ επικίνδυνη δολοφόνο.

Οι δυνατότητές της είναι:

Q: Σκοτεινή Σφαίρα- Δημιουργεί μια μαγική σφαίρα που προκαλεί μαγική ζημιά.
W: Δύναμη της Θέλησης- Αρπάζει και εκτοξεύει μια μαγική σφαίρα ή έναν υπηρέτη (minion) προκαλώντας μαγική ζημιά και μειώνοντας την ταχύτητα κίνησης των αντιπάλων.
E: Καταδίωξη των αδυνάτων- Απωθεί τους εχθρούς και τις σκοτεινές σφαίρες αν βρίσκονται στο πεδίο της, προκαλώντας μαγική ζημιά και ακινητοποιώντας τους αντιπάλους σε περίπτωση που τους ακουμπήσει η σφαίρα.
R: Αχαλίνωτη Δύναμη- Βομβαρδίζει έναν εχθρό με όλες τις σκοτεινές σφαίρες που διαθέτει.

{youtube}YqI7N2R8tx4|400|300{/youtube}

Όντας η μοναδική ηρωίδα του παιχνιδιού που μπορεί να χρησιμοποιήσει υπηρέτες και άλλα τέρατα ως όπλο, σίγουρα θα περάσετε καλά μαζί της. Είναι μια από τους πιο δυνατούς mages στο League of Legends αλλά για να συνηθίσετε τον χειρισμό της θα χρειαστείτε αρκετά παιχνίδια. Καλό είναι στην αρχή να ξεκινήσετε με μποτάκια που στη συνέχεια θα κάνετε Παπούτσια Μάγου ή αν προτιμάτε μπορείτε να διαλέξετε το Δαχτυλίδι του Ντόραν. Ακολούθως, σας προτείνουμε να αγοράσετε το Καπέλο του Ράμπαντον και το Σκήπτρο της Ριλάι ενώ μην ξεχάσετε το Κύπελλο της Αρμονίας, αφού η Σίντρα ξεμένει συχνά από μάνα.

Μπορείτε να αγοράσετε την Σίντρα από το Riot Store για 6300 IP ή 975 RP. Υπάρχει επίσης κι η δυνατότητα να την αποκτήσετε μαζί με το skin της σε

Keywords
Τυχαία Θέματα