League of Legends European Regionals: Τα αποτελέσματα

Τα αποτελέσματα της πρώτης ημέρας των προ-ημιτελικών.

Μετά από ένα χρόνο, η αυλαία άνοιξε για το Ευρωπαικό τουρνουά Challenger Circuit του League of Legends, στην Gamescom που διεξάγεται στην Κολωνία της Γερμανίας. Τα Season Two European Regionals θα καθορίσουν τις τρείς κορυφαίες ομάδες οι οποίες θα εκπροσωπήσουν την Ευρώπαική περιφέρεια στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Season 2 του League of Legends.

Εκτός από τον τίτλο, οι οκτώ ομάδες που συμμετέχουν, μάχονται για το ποσό των 150.000 δολαρίων το οποίο κατανέμεται ως εξής:

1η θέση - $40,000
2η θέση - $30,000
3η θέση - $25,000
4η θέση - $15,000
5η~8η θέση - $10,000

Η πρώτη ημέρα των προημιτελικών αγώνων του τουρνουά ξεκίνησε σήμερα με την ομάδα των FnaticRC να επικρατεί σχετικά εύκολα με σκορ 2-0 επί των Curse.eu. Οι ικανότητες των FnaticRC όμως, θα δοκιμαστούν το Σάββατο, όπου θα κληθούν να αντιμετωπίσουν τους Moscow Five. Η ρωσική ομάδα επιβεβαίωσε για άλλη μία φορά τον τίτλο του φαβορί, νικώντας κατά κράτος τους Πολωνούς Elohell, στον δεύτερο αγώνα των προημιτελικών, με σκορ 21-1 στο πρώτο παιχνίδι και τελικό σκορ 2-0.

Η δεύτερα ημέρα των προημιτελικών θα διεξαχθεί αύριο, με τους SK Gaming εναντίον των Πολωνών Team Acer στις 13:00 ώρα Ελλάδος και τους Γερμανούς Team Alternate εναντίον των αιώνιων αντιπάλων των Moscow Five, CLG.eu στις 16:00. Οι αγώνες μεταδίδονται δωρεάν σε HD από το επίσημο site του League of Legends, αλλά και από το esl.tv (http://www.esl.tv).

Keywords
Τυχαία Θέματα