Hyper Havoc

To video game που έρχεται με ταχύτητα στις οθόνες σας!

Η vεοσύστατη ελληνική εταιρεία Evil Droid Studios ανακοίνωσε τη κυκλοφορία του πρώτου της τίτλου με την ονομασία Hyper Havoc. Το Hyper Havoc είναι ένα γρήγορο Sci-Fi Combat Flight Simulator. Στόχος σας είναι να διανύσετε οσο μεγαλύτερη

απόσταση μπορείτε, αποφεύγοντας εμπόδια, πυροβολώντας εχθρούς και νάρκες ενώ ταυτόχρονα θα πρέπει να συλλέξετε όσα περισσότερα νομίσματα μπορείτε.

Bασικά στοιχεία του gameplay:
Το σημαντικότερο χαρακτηριστικό του Hyper Havoc είναι η καταστροφή των αντίπαλων αεροσκαφών και αποφυγή των εμποδίων. Όσο παίζετε στη πίστα θα πρέπει να συλλέγετε τα διάφορα μπόνους και νομίσματα έτσι ώστε να μπορέσετε να αναβαθμίσετε το αεροσκάφος. Όσο πιο πολλές αναβαθμίσεις κάνετε, τόσο περισσότερες πιθανότητες επιβίωσης θα έχετε. Με την ολοκλήρωση των αποστολών και το καλό σκορ, θα μπορέσετε να αποκτήσετε μετάλλια και να διεκδικήσετε μια θέση στο Global High score table.

{youtube}9a3pBbk_CXM|500|300{/youtube}

Ο τίτλος Hyper Havoc αναφέρεται στον έλεγχο του αεροσκάφους ο οποίος γίνεται κουνώντας το iPhone ή το iPad δεξιά-αριστερά ή πάνω-κάτω, χρησιμοποιώντας το επιταχυνσιόμετρό τους ή με το touch pad στην οθόνη. Επίσης, η ευκολία στον χειρισμό εξαρτάται από το αεροσκάφος που θα διαλέξετε (καθένα διαθέτει δικά του “skins” για αναβάθμιση). ‘Οσο για την μουσική, την έχει επιμεληθεί ο ασιάτης συνθέτης SOMA奏間.

Το Hyper Havoc κυκλοφορεί για iOS και Αndroid συσκευές στην τιμή των για 0.72 ευρώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα