Diablo 3: Αλλαγές στο Paragon system

Αποκτήστε άπειρα Paragon levels τα οποία θα είναι ενιαία για όλους σας τους χαρακτήρες.

Η Blizzard ανακοίνωσε μέσα από το Battle.net ότι στο επόμενο patch του Diablo 3 θα υπάρξουν αλλαγές στο σύστημα των Paragon levels και συγκεκριμένα θα μπορείτε να κερδίζετε ουσιαστικά άπειρα επίπεδα,

αφού το level cap τους αφαιρείται. Ταυτόχρονα, τα Paragon levels θα είναι ίδια για όλους τους χαρακτήρες του account σας, κάτι που σημαίνει ότι τα επίπεδα που θα κερδίζετε με έναν character, θα τα αποκτούν και οι υπόλοιποι παίκτες σας. Το account-wide Paragon system πάντως θα διαχωρίζει τα Paragon levels μεταξύ των Normal και Hardcore χαρακτήρων, δηλαδή όταν κερδίζετε ένα επίπεδο με έναν Normal χαρακτήρα, μόνο οι υπόλοιποι Normal παίκτες σας θα ανεβαίνουν επίσης επίπεδο. Το ίδιο ισχύει αντίστοιχα και για τους Hardcore characters.

{youtube}htc8ui4Vwpw|500|300{/youtube}

Θυμίζουμε ότι τα Paragon levels αποτελούν ουσιαστικά το endgame του παιχνιδιού όσον αφορά τους χαρακτήρες και τα αποκτάτε αφού φτάσετε στο level cap του βασικού παιχνιδιού. Έτσι, κερδίζετε διάφορα bonuses και πόντους για να κατανείμετε στα στατιστικά σας σε τέσσερις κατηγορίες: Core, Offensive, Defensive και Utility. Όσον αφορά αυτούς τους πόντους, δεν θα είναι ενιαίοι για όλους τους χαρακτήρες σας.

Διαβάστε το preview του Diablo 3: Reaper of Souls. Θυμηθείτε επίσης το review του Diablo 3 από το GameWorld για PC και Mac, αλλά και το αντίστοιχο για την έκδοση των οικιακών κονσολών.

Οι παραπάνω αλλαγές θα προστεθούν στο 2.0.1 patch στις 25 Φεβρουαρίου, ενώ το expansion Reaper of Souls για το Diablo 3 θα κυκλοφορήσει έναν μήνα αργότερα και συγκεκριμένα στις 25 Μαρτίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα