Halo Nightfall

Νέα ψηφιακή σειρά. Αποκαλύφθηκε ο πρωταγωνιστής του Halo 5. Δείτε όλη την ομιλία από την Comic-Con. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 23/7/14] Η Microsoft ετοιμάζει μια ψηφιακή σειρά Halo με την ονομασία Halo Nightfall που θα συνοδεύσει την φετινή Halo Master Chief

Collection.

Σε αυτήν κεντρικός πρωταγωνιστής θα ονομάζεται Agent Locke σύμφωνα με το Variety και θα παίξει σημαντικό ρόλο και στο Halo 5: Guardians στο Xbox One. Θα τον υποδυθεί ο Mike Colter (The Good Wife, American Horror Story, Zero Dark Thirty). Βάση σεναρίου, η ομάδα του Agent Locke θα πρέπει να διερευνήσει τρομοκρατικές δραστηριότητες σε έναν μακρινό πλανήτη στο διάστημα, όπου θα ανακαλύψει ένα αρχαίο και κακό κειμήλιο.

https://www.youtube.com/watch?v=Iw2oqtZoc8s

Το Halo Nightfall δεν θα απευθύνεται ως σειρά μόνο στους έμπειρους παίκτες του Halo, αλλά και σε όσους δεν το έχουν ξαναπαίξει. Την παραγωγή έχουν αναλάβει οι Scott Free και 343 Industries. Να τονίσουμε ότι πρόκειται για ψηφιακή σειρά που θα δούμε online, συνεπώς δεν αναμένεται να έχει κάποια σχέση με την τηλεοπτική σειρά του Steven Spielberg.

[UPDATE: 27/7/14] Στην Comic-Con βρέθηκαν η executive producer Kiki Wolfkill και ο development director Frank O'Connor της 343 Industries μαζί με τον πρόεδρο της Scott Free Productions David Zucker για να μιλήσουν για το Halo Nightfall και πως η ιστορία του δένει με το Halo 5: Guardians του Xbox one. Στο ίδιο πάνελ επίσης βρέθηκαν και οι Mike Colter και Christina Chong που θα πρωταγωνιστήσουν στη νέα αυτή ψηφιακή σειρά που βασίζεται στο σύμπαν του Halo.

Μπορείτε να δείτε ολόκληρη την ομιλία στο βίντεο παρακάτω:

https://www.youtube.com/watch?v=QaZOLp6pYCE


Executive producer της σειράς Halo Nightfall είναι ο Ridley Scott, ο παγκοσμίως γνωστός παραγωγός και σκηνοθέτης μεγάλων blockbusters όπως τα Alien, Prometheus, Blade Runner και American Gangster.

Το Halo Nightfall θα προβληθεί τον Νοέμβριο και θα είναι μέρος του Halo: The Master Chief Collection, μιας συλλογής που κυκλοφορεί στις 14 Νοεμβρίου για το Xbox One και περιλαμβάνει τα Halo 1 έως 4 μαζί με τα Multiplayer modes τους. Απ' την άλλη, το Halo 5: Guardians αναμένεται εντός του 2015 για το Xbox One. Αν αποκτήσετε την συλλογή τότε θα έχετε early access στη beta από τον Νοέμβριο.

Keywords
Τυχαία Θέματα