Halo 5: Guardians: Collector's και pre-order

Στα 250 ευρώ η συλλεκτική!

Η Microsoft έχει ήδη ξεκινήσει την multiplayer beta του Halo 5: Guardians και παράλληλα ανακοίνωσε τα pre-order bonuses και τις συλλεκτικές εκδόσεις, χωρίς ωστόσο να δώσει στη δημοσιότητα κάποια φωτογραφία τους.

Οι Pre-order εκδόσεις θα είναι τρεις:
- Βασική έκδοση (60€): Περιλαμβάνει μόνο το παιχνίδι. Αν κάνετε pre-order θα λάβετε μία αποκλειστική αφίσα που δεν θα πωλείται στο εμπόριο.
- Limited Edition (100€): Όλα τα παραπάνω μαζί με ψηφιακό

περιεχόμενο και αποκλειστικά αντικείμενα. Όλα αυτά μέσα σε ένα steelbook.
- Limited Collector's Edition (250€): Εδώ το κόστος αποδεικνύεται πολύ υψηλό αλλά η συλλεκτική αυτή έκδοση θα περιλαμβάνει όλα τα παραπάνω μαζί με ένα άγαλμα σχεδιασμένο από την εταιρεία ανάπτυξης 343 Industries. Κι επειδή η Microsoft μας έχει συνηθίσει σε μεγάλα Halo αγαλματίδια, θα αναμένουμε να μάθουμε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το μέγεθός του και τι θα απεικονίζει.

Όσοι έχετε το Halo: The Master Chief Collection θα μπορείτε να παίξετε ήδη στην beta η οποία λήγει στις 18 Ιανουαρίου. Το περιεχόμενο που αφορά Halo: Nightfall και Halo: The Master Chief Collection και που έχετε ξεκλειδώσει στην Halo 5: Guardians multiplayer beta θα παραμείνει και στην τελική έκδοση του παιχνιδιού.

Το Halo 5: Guardians θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο του 2015. Μέχρι τότε διαβάστε το review του Halo: The Master Chief Collection από τον Παντελή Δασκαλέλο.

Συζητήστε για το Halo 5: Guardians σε αυτό το forum topic.

Keywords
Τυχαία Θέματα