The Elder Scrolls VI

Η Bethesda ετοιμάζει τον διάδοχο του Skyrim!

Για το The Elder Scrolls 6 δεν είχε βγει μέχρι στιγμής κάτι το επίσημο προς τα έξω. Υπήρχε ως φήμη ότι θα παρουσιαζόταν στο PlayStation Experience event στο Las Vegas στις αρχές Δεκεμβρίου αλλά η Bethesda τελικά δεν έδειξε κάτι.

Σύμφωνα με το Numzco.com, μια εταιρεία

παραγωγής διεξάγει casting για voice actors που θα εμφανιστούν σε "AAA video game". Η αγγελία που -σύμφωνα με το εν λόγω site- αναγράφτηκε και στο forum του Showfax.com (το topic ωστόσο δεν το βρήκαμε), αναφέρει την ύπαρξη "σεναρίου που επικεντρώνεται σε έναν ήρωα που μάχεται στην πόλεμο του Skyrim". Προφανώς οι φήμες περί Elder Scrolls 6 ευσταθούν καθώς η Bethesda έχει εξαντλήσει τα DLC της για το Skyrim και οι υψηλές απαιτήσεις σε voice actors κατά πάσα πιθανότητα δείχνουν ότι το έκτο μέρος ετοιμάζεται.

Πάντως, οι αρχικές φήμες που είχαν βγει προς τα έξω ανέφεραν πως το επόμενο κεφάλαιο της σειράς θα ονομάζεται Elder Scrolls VI: Argonia και ότι το σενάριο θα επικεντρώνεται στη φυλή και την περιοχή των Argonia. Θα μπορείτε ωστόσο να ταξιδέψετε σε οποιοδήποτε μέρος του Tamriel (δηλαδή να επισκεφθείτε Morrowind, Hammerfall, Cyrodiil και Skyrim). Μία ακόμη φήμη κάνει λόγο για ημερομηνία κυκλοφορίας τον Μάριο του 2016.

Multiplayer
Σύμφωνα με άλλες φήμες που προέρχονται απ' το GameHype το Elder Scrolls IV θα περιλαμβάνει κάποιας μορφής multiplayer που δεν θα δένει με το βασικό σενάριο (κάτι σαν το...Grand Theft Auto Online, όπως αναφέρει η πηγή του site που είναι ανεξάρτητο από το κεντρικό story).

Ασφαλώς δεν μπορούμε να πιστέψουμε τίποτα από όλα αυτά αν δεν βγει η επίσημη ανακοίνωση της Bethesda.

Συζητήστε για το The Elder Scrolls VI σε αυτό το forum topic. Διαβάστε το review του Elder Scrolls V: Skyrim από το GameWorld.

Keywords
Τυχαία Θέματα