Guild Wars 2: Πωλήσεις και μέλλον

Ξεπέρασε τα 3 εκατομμύρια αντίτυπα. Δείτε τι αναμένεται να προστεθεί.

Η προγραμματιστική εταιρία ArenaNet ανακοίνωσε πως το μη συνδρομητικό MMORPG Guild Wars 2 έχει πουλήσει πάνω από τρία εκατομμύρια αντίτυπα.

Σε μία προσπάθειά να ευχαριστήσουν τους πιστούς gamers του παιχνιδιού, οι developers πρόσθεσαν έναν νέο εξοπλισμό, τον "Ascended" που συμπεριλαμβάνεται στα δύο τελευταία armor

sets του παιχνιδιού, Exotic και Legendary. Η ArenaNet σκοπεύει να δημιουργήσει νέες ανταμοιβές για τους παίκτες της, ορισμένες εκ των οποίων θα αποκτώνται από ένα ανεπτυγμένο σύστημα achievements (κατορθωμάτων), το οποίο θα σας δίνει tokens, τα οποία στη συνέχεια θα χρησιμοποιείτε για να αγοράσετε τις ανταμοιβές της επιλογής σας.

Ετοιμάζονται ακόμη νέες αλλαγές στις guilds, για τις οποίες ο Colin Johanson, επικεφαλής περιεχομένου του Guild Wars 2, αναφέρει μεταξύ άλλων ότι: "Δουλεύουμε για να περάσουμε νέο περιεχόμενο στο παιχνίδι στις αρχές του 2013, το οποίο θα αφήνει πλέον τις guilds να πηγαίνουν σε αποστολές μαζί. Μερικές από αυτές τις αποστολές μπορεί να είναι ειδικά σχεδιασμένες για να τις ολοκληρώσουν οι guilds μέσα σε περιορισμένο χρόνο, ενώ άλλες θα δημιουργούνται από τις ίδιες και θα μπορούν να τις απολαύσουν όλοι στον εκάστοτε server. Με τον καιρό θα συνεχίσουμε να αναπτύσσουμε αυτό το σύστημα με νέα rewards, αποστολές και εργαλεία για τις guilds κάθε μεγέθους, οι οποίες θα παίξουν μεγαλύτερο ρόλο στο να ενώσουν την community του Guild Wars 2".

{youtube}LNCb4uVYbbk|400|300{/youtube}

PvP
Αλλαγές αναμένονται όμως και στο PvP και ειδικά στο WvW mode (World vs World) όπου οι παίκτες τριών servers συγκρούνται αναμεταξύ τους. Το WvW θα αποκτήσει καινούργιο σύστημα prestige και advancement. "Αυτό θα δώσει στους παίκτες ένα μονοπάτι προόδου όπου θα κερδίζουν καινούργια bonuses και abilities αποκλειστικά για το WvW. Μαζί με αυτά θα αποκτούν prestige και ορατά titles/recognitions. Επίσης, θα προσθέσουμε ένα νέο κίνητρο στο πεδίο του WvW το οποίο θα ανεβάζει παραπάνω το συνολικό εβδομαδιαίο score, για να σας δώσουμε πιο πολλούς λόγους να κερδίσετε μια μάχη το WvW", αποκαλύπτει ο Johanson. Θα προστεθούν ακόμα server transfers (μεταφορά του χαρακτήρα σου από ένα server σε έναν άλλο) επί πληρωμή, αλλά θα έχουν απροσδιόριστο χρόνο εκτέλεσης και περιορισμούς στο WvW.

Ο Colin Johanson ελπίζει πως το 2013 θα είναι η χρονιά που το culling θα εξαφανιστεί από το Guild Wars 2 (Το culling προκαλείται όταν πολλά μοντέλα παικτών συγκεντρώνονται σε ένα σημείο. Εμφανίζονται όλοι οι παίκτες αόρατοι για να ελαφρύνει το σύστημα και για να λειτουργήσει το παιχνίδι ομαλότερα, με αποτέλεσμα να προκαλείται σύγχυση και από τις δύο αντίπαλες μεριές). "Τα αποτελέσματα υπήρξαν πολλά υποσχόμενα και έχουμε ένα μεγάλο αριθμό επιπρόσθετων χαρακτηριστικών υπό ανάπτυξη σε σχέση με το culling".

Το PvP θα επανεξεταστεί "για να γίνει πιο επιβραβεύσιμο και συναρπαστικό και να δίνει δικαιολογία στον παίκτη να κάνει login και να συμμετέχει κάθε μέρα. Θα προσθέσουμε συστήματα τα οποία θα κάνουν πιο εύκολη τη ζωή των λιγότερο ανταγωνιστικών παικτών, βάζοντάς τους μόνο εναντίον ανθρώπων με παρόμοια skill sets, όπως επίσης και καλύτερες μεθόδους για να μάθουν να κάνουν PvP σε ένα ασφαλές και διασκεδαστικό περιβάλλον, το οποίο θα προσφέρει περισσότερες πληροφορίες για να αναπτύξουν τις ικανότητές τους" δήλωσε χαρακτηριστικά.

Εκείνοι οι οποίοι θέλουν ανταγωνιστικό PvP θα χαρούν με το ότι θα μπορούν πλέον να παρακολουθήσουν μάχες άλλων ανταγωνιστών, αλλά και υψηλής κατηγορίας PvP των καλύτερων παικτών του κόσμου του Guild Wars 2. Επιπλέον, θα έχετε τη δυνατότητα να δημιουργήσετε τη δικιά σας arena, με τους δικούς σας κανόνες για ομαδικές προπονήσεις. Σκοπός της ArenaNet είναι να υπάρξουν μεγάλα τουρνουά με βραβεία στο προσεχές μέλλον.

{youtube}9uXdV0-JWlY|400|300{/youtube}

Τέλος, ο επικεφαλής περιεχομένου του Guild Wars 2 ανακοίνωσε μερικές ακόμη προσθήκες.
- Leaderboards στο site του Guild Wars 2, για να συγκρίνετε τον χαρακτήρα σας με άλλους παίκτες.
- Επανασχεδιασμένα boss fights.
- Καινούργια achievements.
- Βελτιωμένη ασφάλεια του παιχνιδιού και διορθώσεις σε bugs.
- Βελτίωση της εμπειρίας αρχάριων παικτών.
- Βελτίωση του "looking for group".

Ο Johanson επίσης δεσμεύτηκε να ανιχνεύσει οτιδήποτε ακόμη χωράει βελτίωση. Οι περισσότερες από τις παραπάνω αλλαγές θα υλοποιηθούν μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2013.

Διαβάστε το review του Guild Wars 2 από το GameWorld.

Keywords
Τυχαία Θέματα