Gaming Laptops σε χαμηλές τιμές

Προσιτή φορητή διασκέδαση!

Σήμερα στην στήλη Tech σας προτείνουμε laptop που προορίζονται για multitasking και gaming.

Η μεγάλη διαφορά των laptop από τα tower είναι το hardware. Στα tower, οτιδήποτε μπορεί να αλλαχτεί. Από ολόκληρο το κουτί μέχρι το μικρό ανεμιστηράκι που σταμάτησε να δουλεύει. Στα laptop δεν ισχύουν όλα τα παραπάνω. Ο φορητός σας υπολογιστής

από την στιγμή που θα τον πάρετε μέχρι την στιγμή που θα τον αφήσετε για τους δικούς σας λόγους θα φέρει το ίδιο hardware. Βαθιά ενσωματωμένο μέσα στο σώμα του laptop το hardware θα σας ακολουθήσει παντού, όπου και αν πάτε.

Μοναδική εξαίρεση, πέρα από τα περιφερειακά, είναι η κάρτα γραφικών. Υπάρχουν 2 είδη κάρτας γραφικών. Oι αυτόνομες και οι ενσωματωμένες (πλέον APU). Για την περίπτωση που τις έχετε ακούσει μόνο στα αγγλικά η αυτόνομη-ανεξάρτητη λέγεται dedicated και η ενσωματωμένη, intergrated. Η πρώτη μπορεί να φύγει από την μητρική, δηλαδή δεν είναι πάνω της και χρησιμοποιεί την δική της RAM. Η ενσωματωμένη τρώει RAM από την αντίστοιχη μνήμη που αλλιώς θα την έτρωγαν η CPU και το λειτουργικό. Τελειώνοντας και για να δείξουμε τις επιλογές μας, οι επιλογές για laptop θα έχουν γνώμονα την τιμή αλλά και τις καλές επιδόσης πάνω σε games.

Bubget laptop


Οποιοδήποτε είδος υπολογιστή να επιλέξετε, η μνήμη RAM και ο επεξεργαστής πρέπει να μπορούν να σας ικανοποιούν στις καθημερινές σας ανάγκες. Αν επιλέξετε ένα laptop για gaming αυτό θα πρέπει να έχει αξιόπιστη και δυνατή κάρτα γραφικών. Το Lenovo G505 φέρει τα παραπάνω χαρακτηριστικά σε ικανοποιητικότατο βαθμό. Με την κλασική 15.6 ιντσών οθόνη ανάλυσης 1366*768 και 500 GΒ σκληρό δίσκο δίνει μία ουδέτερη γεύση. Αυτό όμως που δίνει θετικό πρόσημο σε αυτό το laptop είναι τα 6 GB μνήμης Ram τύπου DDR3, ο 2.8 Ghz AMD A8-4500M με 4 πυρήνες και 4 threads συνολικά και η ενσωματωμένη 2GB AMD Radeon HD 8570M. Στα περισσότερα παιχνίδια το συγκεκριμένο laptop θα σας δείξει τα δόντια του. Τιμή 490 ευρώ.

Mid-range laptop


Τίμια τιμή θα μπορούσαμε να πούμε ότι έχει το επόμενο laptop. To Toshiba Satellite L50-A-1DC έχει ότι το προηγούμενο με έξτρα level υπολογιστικής ισχύος. Το Toshiba L50 έχει ανεξάρτητη κάρτα γραφικών nVidia GeForce GT 740M μεγέθους μνήμης 2 GB. Όπως αναφέρθηκε και προηγουμένως, ανεξάρτητη κάρτα γραφικών σημαίνει και καλύτερη απόδοση με μικρότερο κόστος στην Ram του υπολογιστή. Στα λοιπά χαρακτηριστικά, ο Intel i5 συχνότητας 2.5 Ghz και εσωτερική μνήμη 6 GB σας στηρίζουν όλη την ώρα ακόμη και σε παιχνίδια νέας γενιάς. Τέλος, ο σκληρός δίσκος 1 TB μπορεί να αποθηκεύσει μεγάλο όγκο δεδομένων. Τιμή 700 ευρώ.


Ηigh-end laptop


Το Dell Inspiron 5720 μπορεί να φαίνεται ότι υστερεί σε τεχνικά χαρακτηριστικά αλλά μάλλον σας ξεγελάει. Ο Intel i5 του προηγούμενου laptop έρχεται να καλύψει και τις αυξημένες ανάγκες για gaming. Ο Dell έχει εσωτερική μνήμη 4 GB τύπου DDR3 και μέγεθος αυτόνομης κάρτας γραφικών, 1 GB και 17.3 ίντσες οθόνη. Τιμή 850 ευρώ.


Όλοι οι υπολογιστές έχουν Windows 8 σαν προεπιλεγμένο λειτουργικό σύστημα. Επίσης έχουν Bluetooth και κάμερα. Μπορεί τα επιλεγμένα laptop να θεωρηθούν λίγα σε αριθμό αλλά δεν χρειάζεται να ψάχνεστε για την παραμικρή λεπτομέρεια. Οι παραπάνω φορητοί υπολογιστές θα σας ικανοποιήσουν στο έπακρο.

Διαβάστε επίσης το προηγούμενο άρθρο της στήλης Tech όπου σας προτείνουμε Gaming PC σε χαμηλές τιμές, καθώς και τον οδηγό αγοράς κινητού τηλεφώνου.

Για απορίες σχετικά με την αγορά laptop, μπορείτε να επισκεφθείτε το αντίστοιχο topic στο forum του GameWorld.

Keywords
Τυχαία Θέματα