Gamescom 2013: Blizzard press conference

Diablo 3: Reaper of Souls το νέο expansion του δημοφιλούς RPG.

Στη φετινή Gamescom έχουμε δει μέχρι στιγμής την κλειστή παρουσίαση της Microsoft, την press conference της EA και την πρόσφατη συνέντευξη τύπου της Sony.

Τέταρτη και τελευταία στις παρουσιάσεις έρχεται η Blizzard, η οποία μας παρουσίασε

το νέο expansion του Diablo 3 με τίτλο "Reaper of Souls". Η press conference δεν μεταδόθηκε μέσω live streaming, επομένως σας μεταφέραμε γραπτώς τις ενημερώσεις των ανθρώπων της Blizzard. Συν τις άλλοις, έχουν ανέβει δύο βίντεο στο YouTube, ένα για το cinematic trailer και ένα με το gameplay, τα οποία μπορείτε να δείτε παρακάτω.

Στο Diablo 3: Reaper of Souls το level cap θα ανέβει στο 70 και κατά το loot θα έχετε λιγότερα αλλά πιο ουσιώδη αντικείμενα (περισσότερα rare και legendary). Με το νέο σύστημα των Smart Drops, κάποια από τα αντικείμενα που θα βρίσκετε θα βοηθούν τον χαρακτήρα σας πιο ουσιαστικά στα στατιστικά του.

Νέο class θα είναι ο Crusader, ο οποίος θα θυμίζει Paladin από το Diablo 2. Θα είναι melee χαρακτήρας με επιθέσεις μικρού range. Στην πράξη τον είδαμε να χρησιμοποιεί Shield και Flail, παρότι φυσικά μπορείτε να τον ντύσετε όπως επιθυμείτε. Διαβάστε το live update μας παρακάτω για να δείτε όλες τις εξελίξεις λεπτό προς λεπτό.

[LIVE UPDATE] Κάντε refresh για να διαβάσετε τα νεότερα για την συνέντευξη τύπου.

12:33: Η μουσική ξεκίνησε ήδη να παίζει και όλα είναι έτοιμα για να ξεκινήσει η παρουσίαση.

12:34: Παίζει το πρώτο τρέιλερ για το Diablo 3.

{youtube}Cb7QJwQ58T0|500|300{/youtube}

12:38: O game director του παιχνιδιού, Josh Mosqueira, ανεβαίνει επί σκηνής. Λέει ότι το Diablo 3: Reaper of Souls θα είναι το expansion του Diablo 3! Θα προσφέρει ένα νέο Act κι έναν νέο χαρακτήρα στο παιχνίδι. Επίσης θα βελτιώσει το endgame (δηλαδή το gameplay στα τελευταία στάδιά του) κάτι που αφορά όσους από εσάς παίζετε ακόμη και ειδικότερα στο Paragon system.

12:41: Ο Brian Kindregan της Blizzard παίρνει θέση στη σκηνή για να μας αφηγηθεί την ιστορία του Diablo 3: Reaper of Souls. Θα διεξάγεται σε μια εποχή όπου θα επικρατεί ειρήνη. Ωστόσο, το Black Soul Stone θα κρύβεται στο Sanctuary, αλλά ο Malthael (Angel of Death) θα επιστρέφει για να λύσει την αιώνια διαμάχη και να καταστρέψει όλους τους δαίμονες. Θα θελήσει να αναστήσει τους νεκρούς και να τους στρέψει ενάντια στους αγαπημένους τους ανθρώπους. Θα απορροφά τις ψυχές από τα θύματά του ενώ στην όψη θα διαθέτει σκελετωμένα φτερά αγγέλου.

12:46: Θα έχουμε νέα τέρατα στο Diablo 3: Reaper of Souls και συγκεκριμένα τον δαίμονα Seraph, τον Summoner of the Dead, τον Executioner και τον Death Maiden. Το σενάριο θα διαδραματίζεται στην πόλη Westmatch, που είναι εμπνευσμένη από "Gothic western" τοποθεσίες όπως λέει η Blizzard. Ο Kevin Martens, lead designer, μας ενημερώνει ότι θα πρέπει να σώσετε την πόλη καθώς θα είναι υπό κατάρρευση.

12:47: Τώρα μας μιλούν για το νέο class, τον Crusader, που συνδέεται με τον Paladin του Diablo 2. Θα είναι melee χαρακτήρας με μικρό range. Θα έχει το "ήθος Σπαρτιάτη" όπως λέει η Blizzard και θα "tank-ίζει" καθώς θα διαθέτει ασπίδες και flails. Τώρα παίζει τρέιλερ του Crusader. Επειδη η Blizzard απαγορεύει τις κάμερες θα σας ενημερώσουμε με update μόλις λήξει η press conference για να μπορέσετε να το δείτε.

12:50: Αξίζει να σημειώσουμε ότι το level cap είναι πολύ πιθανό να ανέβει στο Diablo 3 απ' ότι λέγεται. Ελπίζουμε να ειπωθεί κάτι συγκεκριμένο στη συνέχεια.

12:54: Ένα ability του Crusader θα είναι το Law of Valour και ακολούθως βλέπουμε το Falling Sword, το οποίο κάνει καλό damage σε μεγάλες ομάδες μικρών εχθρών. Το τρέιλερ στη συνέχεια μας μεταφέρει στο Zakarum Cathedral, όπου βρίσκεται ο Death Maiden. Τώρα ο ήρωας πιάνει ένα flail, το "God Butcher". Κάπου εδώ ο game director του Diablo 3 Josh Mosqueira, επιστρέφει στη σκηνή για να μας πει για το νέο Loot.

12:59: Στο Diablo 3 θα έχουμε μικρότερο αριθμό από items στο loot αλλά τα αντικείμενα αυτά θα είναι καλύτερα. Θα έχετε επίσης Smart Drops. Αν σας τύχει ένα τέτοιο τότε στην περίπτωση αυτή θα έχετε μια καλή ευκαιρία τα στατιστικά του χαρακτήρα σας να βελτιωθούν ανάλογα με τις ανάγκες του. Μας αναφέρει και παράδειγμα: Στο πρώτο Diablo 3, στο Act 3 βρίσκατε 256 common items, 399 μπλε, 275 κίτρινα και ένα legendary. Στο Reaper of Souls θα βρειτε αντίστοιχα 73 άσπρα items, 266 μπλε, 83 κίτρινα αλλά περισσότερα smart drops. Ακόμη στην προκειμένη περίπτωση θα έχετε 6 legendary items.

13:03: Στο παιχνίδι θα υπάρχει ακόμη Enchanting κατά το οποίο θα θυσιάζετε μικρότερα αντικείμενα για να πάρετε ένα legendary.

13:04: Το level cap θα ανέβει στο 70, με περισσότερα skills και runes για κάθε class. Θα υπάρξουν ακόμη Loot Runs, δηλαδή dungeons τα οποία θα διαρκούν 15-20 λεπτά με τυχαίο περιβάλλον και καλό loot.

13:07: Τώρα προβάλλεται gameplay trailer.

{youtube}zGp5dkJdi0w|500|300{/youtube}

13:10: Η παρουσίαση τελείωσε μόλις! Πέρασαν κιόλας 40 λεπτά; Η Blizzard μας ενημέρωσε για το expansion του Diablo 3, Reaper of Souls. Επίσης δεν ανακοίνωσε κάτι όσον αφορά το MMO Titan ή το free-to-play card game Hearthstone. Για οτιδήποτε νεότερο θα σας ενημερώσουμε με νέο update. Ευχαριστούμε που μείνατε κοντά μας.

Keywords
Τυχαία Θέματα