PS4: 29 Νοεμβρίου στην Ευρώπη, όχι όμως στην Ελλάδα

Στα €399, όπως είχε ανακοινωθεί, η τιμή της κονσόλας.

Στο πλαίσιο της έκθεσης Gamescom 2013, η Sony ανακοίνωσε τις ακριβείς ημερομηνίες κυκλοφορίας του PS4. Η νέα, πανίσχυρη παιχνιδομηχανή της Sony θα λανσαριστεί, λοιπόν, στις 15 Νοεμβρίου σε Η.Π.Α. και Καναδά και στις 29 Νοεμβρίου σε 30 ακόμη χώρες, μεταξύ των οποίων δεν περιλαμβάνεται

δυστυχώς για τους Έλληνες fans του PlayStation (και είναι πολλοί) η Ελλάδα.

Αν δεν αλλάξει κάτι, λοιπόν, τόσο το Xbox One, όσο και το PS4 είναι πολύ πιθανό να κάνουν την εμφάνισή τους στην ελληνική αγορά εντός του πρώτου τριμήνου του 2014. Ευτυχώς, αναμένονται ακόμα αρκετοί δυνατοί τίτλοι για τα PS3 και Xbox 360 που θα μας κρατήσουν απασχολημένους (αν και το παράπονο παραμένει).

Κατά τα άλλα, σύμφωνα με τη Sony, από το λανσάρισμα του PS4 μέχρι το τέλος της χρονιάς θα κυκλοφορήσουν στην αγορά 15 τίτλοι της κονσόλας σε Blu-ray, κάτι που σε συνδυασμό με τους τίτλους που θα διατίθενται αποκλειστικά ψηφιακά ανεβάζει τον συνολικό αριθμό στους 33. Αυτή τη στιγμή περισσότεροι από 180 παιχνίδια για το PS4 βρίσκονται στο στάδιο της ανάπτυξης, μεταξύ των οποίων περιλαμβάνονται σημαντικοί τίτλοι από τα μεγαλύτερα studios παγκοσμίως.

Keywords
Τυχαία Θέματα