GameWorld.gr: Νέο λογότυπο

Ο δικός μας κόσμος των games.

Από τα Χριστούγεννα όταν και ανακοινώσαμε το νέο μας λογότυπο στο 2o GameWorld Party, υπήρξε σταδιακή αντικατάσταση του παλιού logo με το νέο στο GameWorld.gr

Σήμερα το νέο λογότυπο βρίσκεται παντού εντός του GameWorld.gr.

Τόσο στην πάνω αριστερή γωνία όπου το έχετε συνηθίσει, όσο και στο Forum, στο hover menu (σ.σ. εμφανίζεται όταν κάνετε scroll down με το ποντίκι σας), αλλά και στα social networks όπου έχει προφίλ το GameWorld.gr.

Στόχος μας ήταν να δημιουργήσουμε κάτι μίνιμαλ -η τάση της εποχής άλλωστε- που θα ταιριάζει στο site. Όταν ο Περίανδρος, γραφίστας του GameWorld, δημιούργησε το παρακάτω λογότυπο, είδαμε ότι υπάρχει κάτι το μοναδικό που δίνει επιτέλους ταυτότητα στο GameWorld.gr. Ο πλανήτης είναι όντως ξεχωριστός (μάλιστα αν το παρατηρήσει κανείς αποτελεί διασταύρωση...του Κρόνου με τον Pac-Man!) και πιστεύουμε ότι πετυχαίνει τον στόχο του, δηλαδή αποτελεί χαρακτηριστικό μας γνώρισμα.

Υπάρχουν διάφορες χρωματικές παραλλαγές του λογότυπου τις οποίες μπορείτε να δείτε παρακάτω. Η ουσία είναι πάντως ότι έχουμε χτίσει γερές βάσεις, είτε για πολλά χρόνια, είτε για κάτι που θα παραμείνει σε μόνιμη βάση.

Εσάς πως σας φαίνεται το νέο μας λογότυπο; Περιμένουμε τις απόψεις σας με σχόλια στο κάτω μέρος του άρθρου.

Keywords
Τυχαία Θέματα