GameWorld League of Legends Tournament: Ο μεγάλος τελικός

Οι Nachos With Cheese κέρδισαν το τουρνουά!

Χθες ολοκληρώθηκε το πρώτο GameWorld League of Legends Tournament. Μέσα σε τρεις ημέρες, είδαμε 16 ομάδες να μάχονται για μια θέση στους τελικούς. Παρόλο που όλοι έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, μόλις δύο από τις ομάδες κατάφεραν να φτάσουν κοντά στο έπαθλο και συγκεκριμένα οι GL Gaming και οι Nachos With Cheese.

Ο μεγάλος τελικός άρχισε την Κυριακή στις 17:00 και είχε διάρκεια περίπου τρεις ώρες. Οι κανόνες έλεγαν ότι αν κάποια από

τις ομάδες του τελικού κερδίσει δυο αγώνες τότε θα νικήσει αλλά σε περίπτωση ισοπαλίας θα πρέπει αναγκαστικά να γίνει και τρίτος αγώνας. Στην περίπτωσή μας είχαμε και τρίτο αγώνα καθώς η αναμέτρηση ήταν αμφίρροπη. Αξίζει να σημειωθεί μάλιστα ότι στον πρώτο αγώνα, ένας παίχτης της GL Gaming είχε πρόβλημα με το PC του και δεν πρόλαβε να το λύσει on time. Η ομάδα του βρισκόταν πίσω για πολύ λίγα kills, εντούτοις όμως το αποτέλεσμα θα μπορούσε με αρκετό κόπο να ανατραπεί, συνεπώς δεν γνωρίζουμε πως θα είχαν εξελιχθεί οι επόμενοι αγώνες αν δεν είχε συμβεί αυτό το περιστατικό.

Πρώτος αγώνας: Nachos With Cheese - GL Gaming 1- 0
Οι GL Gaming, δηλαδή η μπλε ομάδα, επέλεξαν τους champions: Zac, Talon, Alistar, Oriana και Miss Fortune ενώ οι Nachos With Cheese, που ήταν η μωβ ομάδα, τους Leona, Lee Sin, Ezreal, Zed και Lux. Ο πρώτος αγώνας έδειχνε ότι οι Nachos With Cheese είχαν ένα μικρό προβάδισμα λόγω του πολύ δυνατού Zed και της Leona που έκανε πολύ καλό support. Παρόλα αυτά οι GL Gaming είχαν έναν δυνατό Talon και έξυπνο jungler τον Zac δείχνοντας ότι δεν θέλουν να χάσουν. Ενώ λοιπόν ο αγώνας βρισκόταν σε εξέλιξη και είχαν πέσει τα πρώτα turrets, το PC του παίχτη που έπαιζε με τον Alistar (την "αγελάδα" όπως την αποκαλεί ο Zok!) είχε πρόβλημα κι έτσι μετά από περίπου 15 λεπτά αναμονής οι GL Gaming έκαναν surrender για να προχωρήσουν στον επόμενο αγώνα.

{youtube}UB54i74HM0I|500|300{/youtube}

Δεύτερος αγώνας: Nachos With Cheese - GL Gaming 1 - 1
Τα χρώματα άλλαξαν κι αυτή τη φορά οι Nachos With Cheese ήταν η μπλε ομάδα. Κατέβηκαν με τους Graves, Zac, Talon, Jax και Oriana. Απ' την άλλη, οι GL Gaming, ως μωβ ομάδα, αναγκάστηκαν να αλλάξουν ολοκληρωτικά την τακτική τους και να χρησιμοποιήσουν τους Amumu, Leona, Varus, Riven και Ryze. Σε αυτόν τον αγώνα οι GL Gaming έπαιξαν πολύ καλύτερα από πριν και έδειξαν να συνεργάζονται επιτυχώς σε πολλές περιπτώσεις. Το αποτέλεσμα έδειχνε από νωρίς ότι θα ήταν υπέρ τους κι έτσι πήραν καθαρή νίκη ρίχνοντας το Nexus. Φτάσαμε λοιπόν στο στάδιο όπου έγινε το 1-1 κι έτσι θα έπρεπε να διεξαχθεί κι ένας τρίτος αγώνας για να κρίνει το τελικό αποτέλεσμα.

Τελικός αγώνας: Nachos With Cheese - GL Gaming 2 - 1
Οι GL Gaming, δηλαδή η μπλε ομάδα, διαλέγουν: Ryze, Alistar, Sejuani, Varus και Irelia ενώ οι Nachos With Cheese, που είναι πάλι η μωβ ομάδα (όπως στο πρώτο ματς) κατεβαίνουν με τους Leona, Vayne, Zac, Zed και Lux. Εδώ ελπίζαμε να δούμε έναν σκληρό αγώνα αλλά τελικά απογοητευτήκαμε. Το First Blood το πήραν οι Nachos με τον Zed ο οποίος στη συνέχεια πέτυχε τα περισσότερα kills. Η Irelia στο mid προσπάθησε πολύ αλλά δυστυχώς βρέθηκε απέναντι σε δυνατούς αντιπάλους. Προς το τέλος του παιχνιδιού οι Nachos With Cheese είχαν γίνει ανίκητοι αφού είχαν σκοτώσει...τρεις φορές τον Baron και μια φορά τον δράκο. Έτσι, μετά από περίπου 45 λεπτά αγώνα, οι Nachos With Cheese κέρδισαν το δεύτερο game και στέφθηκαν πρωταθλητές του πρώτου τουρνουά League of Legends στο GameWorld.

Τελική κατάταξη και βραβεία
Το πρώτο online tournament του GameWorld για ομάδες με παίκτες από Level 1 έως Gold IV έφτασε στο τέλος του. Παρότι βρισκόμαστε στη μέση του καλοκαιριού, η συμμετοχή σας ήταν πραγματικά ανεπανάληπτη. Οι 16 θέσεις των ομάδων έκλεισαν από τις πρώτες ημέρες του τουρνουά, ενώ όπως σας είχαμε ενημερώσει στη Facebook Page του GameWorld μπορούσατε να παρακολουθήσετε τον τελικό σε περιγραφή από την Page μας στο Twitch.tv.

Αναλυτικά η τελική κατάταξη και τα δώρα:

1η θέση: Nachos With Cheese. Κερδίζουν Riot Points αξίας 20€ για κάθε παίκτη καθώς και τον Ryze με το Triumphant skin
2η θέση: GL Gaming. Κερδίζουν Riot Points αξίας 15€ για κάθε παίκτη
3η θέση: Rolled. Κερδίζουν Riot Points αξίας 10€ για κάθε παίκτη
4η θέση: DreamTeamWarriors. Κερδίζουν Riot Points αξίας 5€ για κάθε παίκτη

Συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες που μας χάρισαν αυτόν τον συναρπαστικό τελικό. Μείνετε συντονισμένοι στο GameWorld.gr καθώς θα επανέλθουμε τον Σεπτέμβριο με νέα online τουρνουά για League of Legends, DotA 2 και πολλά ακόμη games.

Keywords
Τυχαία Θέματα