8 Χρόνια GameWorld: Διαγωνισμός

Γιορτάζουμε μαζί σας και χαρίζουμε άφθονα games!

Το GameWorld κλείνει σήμερα 8 χρόνια και το γιορτάζει με ένα επετειακό βίντεο!

Η σεζόν που πέρασε ήταν η πιο εποικοδομητική στην ιστορία του site. Με το GameWorld v3 Upgrade το site μας αναβαθμίστηκε σε Community, πράγμα που σημαίνει

ότι πέρα από game site έχουμε εδώ και ένα χρόνο τον χαρακτήρα ενός social network, με Add Friend, Likes, Groups, Blogs και πολλά ακόμη χαρακτηριστικά τα οποία θα επεκταθούν στην πορεία. Προσθέσαμε επίσης τα levels, μια μοναδική καινοτομία την οποία και έχετε αγαπήσει, ενώ τους τελευταίους μήνες το Game Maniacs έχει γίνει το Νο.1 τηλεπαιχνίδι στο ελληνικό YouTube, ανεβάζοντας το κανάλι του GameWorld στην 1η θέση των υπολοίπων game sites με 8.000 Likes. Τη θέση αυτή διατηρούμε τόσο σε συνολικό αριθμό χρηστών (πλησιάζει τους 28.000) όσο και στη Facebook Page μας όπου είμαστε επίσης πρώτοι με σχεδόν 14.000 Likes.

Με αφορμή τα όγδοα γενέθλιά μας σας παρουσιάζουμε το επετειακό βίντεο το οποίο επιμελήθηκε η συντακτική ομάδα του GameWorld. Highlight του βίντεο είναι ο διαγωνισμός μας. Δείτε το για περισσότερες λεπτομέρειες.

{youtube}dwhgTKXqiTk|500|300{/youtube}

Ακολουθήστε τις οδηγίες που περιγράφονται στο βίντεο για να συμμετάσχετε στο διαγωνισμό. Η κλήρωση θα γίνει την 1η Αυγούστου στην εκπομπή Users στον SentraFM 103.3

Μείνετε συντονισμένοι καθώς σύντομα θα ακολουθήσει Best Of video για το Game Maniacs και μερικά ακόμη βίντεο-έκπληξη!

Χρόνια μας Πολλά λοιπόν, τόσο στο GameWorld, όσο και στο βοηθό αρχισυντάκτη Παντελή Δασκαλέλο, ο οποίος σήμερα έχει τη γιορτή του!

Σας ευχόμαστε ότι καλύτερο για τις διακοπές και να περάσετε ένα όμορφο καλοκαίρι!

Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!
Keywords
Τυχαία Θέματα