Navigon για iOS, αναβαθμίστηκε με Google Street View, λειτουργία Cockpit και Retina γραφικά για το νέο iPad

Μία από τις καλύτερες εφαρμογές navigation που προσφέρονται αυτή τη στιγμή στο App Store αναβαθμίστηκε με πολλές ενδιαφέρουσες δυνατότητες και χαρακτηριστικά. Ο λόγος για το Navigon που υποστηρίζει πλέον τη λειτουργία Street View της Google

κατευθείαν μέσα από το περιβάλλον της εφαρμογής σε όσες χώρες, φυσικά, είναι διαθέσιμο. Επίσης, οι χρήστες του νέου iPad έχουν έναν ακόμα λόγο να χαρούν αφού το Navigon είναι πλήρως τροποποιημένο για γραφικά Retina προσφέροντας περισσότερη λεπτομέρεια και πληροφορίες από πριν.

Εκτός αυτών η έκδοση 2.1 διαθέτει τη λειτουργία “Custom route” με την οποία μπορείτε να μπλοκάρετε τμήματα διαδρομών με ένα μόνο tap και τη λειτουργία “Cockpit” που ως in-app purchase προσφέρει περισσότερες πληροφορίες, όπως g-value, υψόμετρο, πυξίδα, γωνίες κτλπ. Τέλος, η αναβάθμιση περιέχει τις κλασικές βελτιστοποιήσεις για γρηγορότερη απεικόνιση χαρτών και έναρξης της εφαρμογής.

Θα βρείτε το Navigon (Eastern Europe) στο App Store [iTunes link] στην τιμή των 49.99€ για περιορισμένο χρονικό διάστημα.

Σχολιασμός στο forum

iPhone Hellas - Νέο iPad iPhone 4S iPod Touch NewsNavigon για iOS, αναβαθμίστηκε με Google Street View, λειτουργία Cockpit και Retina γραφικά για το νέο iPad

Keywords
Τυχαία Θέματα