Game Boy Advance στα χρώματα του SNES

Ειδικές εκδόσεις της κονσόλας για τους retro fans.

Η Rose Colored Gaming που ειδικεύεται στο σχεδιασμό custom θεματικών κονσολών, ανακοίνωσε ότι πρόκειται να κυκλοφορήσει δύο θεματικά Game Boy Advance, τα οποία θα έχουν τα χρώματα των SNES και Super Famicom (το ιαπωνικό SNES). Η πρώτη έκδοση θα διαθέτει πράσινες και μπλε

σκανδάλες, ενώ τα δύο face buttons θα είναι κίτρινα και κόκκινα. Αντίστοιχα, οι σκανδάλες της δεύτερης έκδοσης θα είναι σε ανοιχτό μωβ χρώμα, ενώ τα face buttons θα είναι χρώματος σκούρο μωβ.

Η Rose Colored Gaming δεν έχει ανακοινώσει ημερομηνία διάθεσης, ούτε και την τιμή των κονσολών, παρόλα αυτά ανέφερε ότι θα κοστίζουν περισσότερο από ότι συνήθως (δηλαδή πάνω από 165 δολάρια ή κάτι παραπάνω από 121 ευρώ). Τα Super Nintendo/Super Famicom Game Boy Advance θα κυκλοφορήσουν σε περιορισμένη διαθεσιμότητα και θα διαθέτουν μάλιστα οπίσθιο φωτισμό για να μπορείτε να παίξετε στο σκοτάδι.

Το Super Nintendo κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο του 1990 στην Ιαπωνία (Ιούνιο του 1992 στην Ευρώπη) και έχει καταφέρει να πουλήσει πάνω από 49 εκατομμύρια κονσόλες. Δείτε παρακάτω το τρίτο επεισόδιο της εκπομπής Retro Gamers, όπου ο Μάνος Γρυπάρης παρουσιάζει το SNES και παίζει Super Mario World:

{youtube}VGEsLSEHYts|500|300{/youtube}

Περισσότερες πληροφορίες για την τιμή και την ημερομηνία διάθεσης θα δοθούν μέσω της σελίδας της Rose Colored Gaming στο Facebook. Μπορείτε να δείτε όλα τα προϊόντα της εταιρείας στο επίσημο site της.

Συζητήστε όλες τις ειδήσεις που αφορούν τις retro κονσόλες και τα games τους στο forum του GameWorld. Στη gallery του άρθρου θα βρείτε περισσότερες φωτογραφίες των SNES/Super Famicom εκδόσεων του Game Boy Advance.

Πως σας φαίνονται;

Keywords
Τυχαία Θέματα