Final Fantasy XV: Το Demo

Πλέον με νέο Game Director. [UPDATE]

Εδώ και καιρό περιμένουμε να μάθουμε νέα για το Final Fantasy XV αλλά η Square Enix δεν μιλάει για τον πολυαναμενόμενο τίτλο. Διάφοροι μέσα στην βιομηχανία είχαν ανοίξει φήμες ότι μπορεί να μην κυκλοφορήσει ούτε μέσα στο 2015. Σήμερα έγινε γνωστό ότι θα δούμε το πρώτο δείγμα από το παιχνίδι τον Μάρτιο όταν θα κυκλοφορήσει δηλαδή

και το Demo του.

Πρέπει να σημειώσουμε πως το Final Fantasy XV αποτελεί project του 1st Production Department της Square Enix, ενώ υπεύθυνος παραγωγής είναι για ακόμη μια φορά ο Tetsuya Nomura. Το Demo θα κυκλοφορήσει τον Μάρτιο του 2015 μαζί με το Final Fantasy Type 0 HD που αποτελεί remaster του PSP τίτλου που είχε βγει το 2011. Θα σας κρατήσουμε ενημερωμένους για νέες πληροφορίες.

Συζητήστε μαζί μας για τις αγαπημένες σας εκδόσεις της σειράς Final Fantasy εδώ.

[Update 18/09/2015] Οι fans των Final Fantasy σίγουρα δεν πρέπει να είναι απογοητευμένοι από την φετινή Tokyo Games Show μιας και έχουν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν demo του Final Fantasy Type 0 HD και να δουν το καινούργιο τρέιλερ του πολυαναμενόμενου Final Fantasy 15. Όπως μπορούμε να δούμε από το τρέιλερ, το game έχει περισσότερες σκηνές δράσης σε σύγκριση με προηγούμενους τίτλους της σειράς Final Fantasy.

Αυτή η αλλαγή οφείλεται κυρίως στο ότι ανέλαβε νέος game director την δημιουργία του Final Fantasy 15. Ο Tetsua Nomura αντικαταστάθηκε από την Square Enix και πλεόν θα αφιερώσει το χρόνο του στο να ετοιμάσει το Kingdom Hearts 3 και άλλα games τα οποία δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμη. Τη θέση του έχει πάρει ο Hajime Tabata που έχει εργαστεί πάνω σε games όπως το Final Fantasy 7: Crisis Core και το Final Fantasy Type 0. Δείτε το τρέιλερ:

https://www.youtube.com/watch?v=wT3dyanB3pk

H Square Enix σε δήλωση της είπε πως η ομάδα του Final Fantasy 15 δουλεύει πυρετωδώς για τη δημιουργία ενός RPG το οποίο θα ξεπεράσει όλα τα προηγούμενα Final Fantasy σε ποιότητα. Ζητάει επίσης από τους fans να δούν το demo του Final Fantasy 15 για να πάρουν μια γεύση από τη σκληρή δουλειά της ομάδας.

Το Final Fantasy 15 αν και δεν έχει ακόμη ημερομηνία κυκλοφορίας θα κυκλοφορήσει για PS4 και Xbox One.

Συζητήστε μαζί μας για τις αγαπημένες σας εκδόσεις της σειράς Final Fantasy εδώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα