Electronic Arts: Demos επί πληρωμή!

Αν θέλετε demos...πληρώστε το EA Access!

Πριν από λίγες ημέρες όταν η Electronic Arts ανακοίνωνε το EA Access η πλειοψηφία των gamers είδε την κίνηση αυτή με θετικό μάτι, τουλάχιστον οι κάτοχοι του Xbox One, καθότι για αυτό η Microsoft έκλεισε αποκλειστική συμφωνία.

Με κόστος 5 ευρώ το μήνα ή 30 ευρώ το χρόνο θα μπορούμε να παίξουμε games

της EA που κυκλοφόρησαν από 9 μήνες πριν ή και παλαιότερα, να έχουμε έκπτωση 10% σε νέα games κ.ο.κ.

Πληρώστε για να παίξετε το Madden NFL 15 demo
Για το Madden 15 η EA αναμενόταν να κυκλοφορήσει ένα demo όπως κάνει εδώ και τέσσερα χρόνια. Μάταια όμως. Το demo θα το παίξουν όσοι έχουν Xbox One και επιπλέον αν πληρώσουν για το EA Access! Όλοι οι υπόλοιποι θα μείνουμε με σταυρωμένα τα χέρια.

Ασφαλώς είναι ζήτημα αν το 1-2% των ελλήνων gamers θα ενδιαφερόταν να κατεβάσει το demo του Madden NFL 15. Ευτυχώς το Fifa 15 θα κυκλοφορήσει κανονικά το demo του και μάλιστα για όλα τα νέα format. Το ερώτημα όμως παραμένει. Αφού η Electronic Arts θέλει να χρεώσει το demo της μία φορά, μας αποκλείει κανείς ότι θα το επαναλάβει;

Το demo του Madden NFL 15 για τους κατόχους Xbox One-EA Access κυκλοφορεί στις 21 Αυγούστου, πέντε ημέρες πριν την κυκλοφορία της τελικής έκδοσης. Κι όλα αυτά όταν τις προηγούμενες χρονιές το demo κυκλοφορούσε έστω δύο εβδομάδες πριν.

Προφανώς η πολιτική της EA σχετικά με τα DLC και οι συζητήσεις στα "πηγαδάκια" των gamers δεν δείχνουν να την επηρεάζουν. Για περισσότερες πληροφορίες για το EA Access διαβάστε το σχετικό άρθρο. Συζητήστε εκτενώς για την Electronic Arts στο αντίστοιχο topic του ανανεωμένου GameWorld forum.

Keywords
Τυχαία Θέματα