Dying Light: Οι (υπερβολικές) απαιτήσεις στα PC

Υποστήριξη του Oculus Rift.

Θα χρειαστείτε ένα PC-τέρας για να παίξετε το open-world zombie survival της Techland.

Σαν να μην έφταναν οι υπερβολικές απαιτήσεις του Assassin's Creed: Unity για τα PC, σειρά παίρνει το Dying Light, σύμφωνα με τις ελάχιστες

και προτεινόμενες απαιτήσεις του παιχνιδιού που εμφανίστηκαν στην σελίδα του στο Steam. Συγκεκριμένα, ακόμα και οι ελάχιστες απαιτήσεις προϋποθέτουν την ύπαρξη ενός αρκετά δυνατού συστήματος με 8GB RAM, επεξεργαστή επιπέδου Core i5 και τουλάχιστον μια Nvidia Geforce GTX 670 ή AMD Radeon 7870!

Για να παίξετε με όλα τα settings στο maximum θα πρέπει να διαθέτετε ένα τούμπανο PC με 16GB RAM, έναν δυνατό επεξεργαστή και μια εκ των Nvidia GeForce GTX 780/AMD Radeon R9 290. Αν και το Dying Light διαθέτει ένα όμορφο οπτικό σύνολο, δημιουργείται προβληματισμός τελευταία με τις απαιτήσεις των games σε υπολογιστική ισχύ και θα μπορούσαμε να πούμε ότι για να κάνουν οικονομία σε χρόνο και χρήμα, οι προγραμματιστικές εταιρείες δεν κάνουν το απαραίτητο optimization με αποτέλεσμα τις υπερβολικές απαιτήσεις των games τους στην έκδοση για PC.

Ακολουθούν αναλυτικά οι ελάχιστες και προτεινόμενες απαιτήσεις του Dying Light.

Ελάχιστες απαιτήσεις:
Λειτουργικό: Windows 7/8/8.1 64-bit
Επεξεργαστής: Intel Core i5-2500 στα 3.3 GHz ή AMD FX-8320 στα 3.5 GHz
Κάρτα γραφικών: NVIDIA GeForce GTX 670 ή AMD Radeon HD 7870
RAM: 8GB RAM DDR3
Χώρος στον σκληρό δίσκο: 40GB
Ήχος: DirectX 10

Προτεινόμενες απαιτήσεις:
Λειτουργικό: Windows 7/8/8.1 64-bit
Επεξεργαστής: Intel Core i5-4670K στα 3.4 GHz ή AMD FX-8350 στα 4.0 GHz
Κάρτα γραφικών: NVIDIA GeForce GTX 780 ή AMD Radeon R9 290
RAM: 16GB RAM DDR3
Χώρος στον σκληρό δίσκο: 40GB
Ήχος: DirectX 10

http://www.youtube.com/watch?v=GTDzUDf-BW4


Υποστήριξη του Oculus Rift
Ο Maciej Binkowski, lead game designer της Techland, δήλωσε ότι μελλοντικά το Dying Light θα υποστηρίζει την συσκευή virtual reality Oculus Rift, ίσως και κατά την κυκλοφορία του παιχνιδιού όπου μάλλον θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την developers kit έκδοση. Αν και η Techland έχει στα χέρια της και το Project Morpheus, την αντίστοιχη virtual reality συσκευή της Sony για το PS4, δεν ανέφερε αν θα το υποστηρίζει και αυτό.

Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες για το Dying Light και συζητήστε εκτενέστερα για το Survival της Techland στο αντίστοιχο topic στο forum του GameWorld.

Το Dying Light θα κυκλοφορήσει στις 30 Ιανουαρίου 2015 για PC, PS4 και Xbox One.

Keywords
Τυχαία Θέματα