Destiny: Διορθώθηκε το πρόβλημα με τα pre-orders του PSN

Tο FPS/RPG της Bungie διατίθεται πλέον κανονικά για όσους το είχαν προπαραγγείλει.

Το Destiny αποτελεί μία από τις σημαντικότερες κυκλοφορίες της φετινής χρονιάς και όπως είναι φυσικό αρκετοί παίκτες αποφάσισαν να κάνουν pre-order την ψηφιακή εκδοσή του στο PSN.

Παρόλα αυτά, μία μεγάλη μερίδα χρηστών δεν κατάφερε να απολαύσει χθες το Destiny, καθώς εξαιτίας ενός προβλήματος δεν μπορούσαν να κατεβάσουν το παιχνίδι. Σύμφωνα πάντως

με σημερινή ανακοίνωση της Sony μέσω του Twitter, το πρόβλημα αυτό έχει πλέον λυθεί. Βέβαια παρά την δημοσίευση της ιαπωνικής εταιρείας αρκετοί παίκτες και πάλι εξέφρασαν τα παράπονά τους, καθώς από την στιγμή που κάνεις pre-order έναν ψηφιακό τίτλο έχεις την απαίτηση να παίξεις άμεσα και όχι ύστερα από μία μέρα.

https://www.youtube.com/watch?v=9zJg1YQTkWs

Να σημειωθεί ότι τα πρόβλημα αυτό παρουσιάστηκε κυρίως στην PS3 έκδοση του Destiny. Ο Μάνος Γρυπάρης πάντως έλιωσε το Destiny παρέα με τους αναγνώστες του GameWorld χθες τα ξημερώματα. Το gameplay βίντεο αναμένεται να ανέβει σύντομα οπότε μείνετε συντονισμένοι στο GW για οτιδήποτε νεότερο σχετικά με το Destiny. Φυσικά τις προσεχείς ημέρες θα είναι έτοιμο και το σχετικό review.

Εσείς παίξατε το Destiny; Αν ναι πείτε μας τις εντυπώσεις σας στο σχετικό topic του forum μας.

Το Destiny κυκλοφορεί για PS4, PS3, Xbox One και Xbox 360.

Keywords
Τυχαία Θέματα